myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Gårdagen

Publicerad 2013-04-16 07:35:59 i Allmänt,

Ja gårdagen var både trevlig och orolig. Trevligheten berodde på att sonen kom hem och åt och det är alltid trevligt att träffa honom. Han hade gått ner en hel del i vikt och tränade hårt inför beach 2013. Nu pratade han om magrutor!!! det har jag oxå??? fast mina är mera korvformade och går liksom mer runt överkroppen.
Hann inte ta tag i allt som jag hade tänkt, men det fixar jag i kväll hahaha. Mitt dagliga pappersjobb störs av min vilja att pyssla. Är det ngn som känner igen sig hahaha. Ja men än har jag några dagar tilll nästa deadline. Men ärligt talat så tycker jag inte om att skjuta upp jobb. Vill hellre ligga före.
 
Det tråkiga består av att mamma las in på sjukhuset, Hon for äntligen till läkaren och hon har en blodpropp djupt i benet och dålig syresättning. Vi får väl se om de skickar hem henne idag. Hade nog velat ha henne där ett tag till, men sjukvården vill ha sängar....efter rond nu på morgonen så får jag väl veta. Men alla värden var bättre på kvällen. Vilket känns skönt, men utan syrgas så blir det ju sämre igen. Men jag måste erkänna att det tar på krafterna att oroa sig.
En av mina arbetskamrater har en fantastisk förmåga att ta tag i problem och oro. Får se om jag kan återge rätt. Hon brukar prata om lådor?? Hon lägger in ett av "problemen" i en låda. Istället för att som jag fundera på allt samtidigt. Plockar hon fram sin låda och funderar på en sak i taget, förstod ni? Avundsvärt och så mycket mer energisparande. Säkert bättre "resultat" oxå. Jag brukar istället få meltdowns och måste lägga tid på att sortera och prioritera. Ja nu ska jag ta tag i lite kvitton och förbereda kvällens jobb, så går det lättare. kram på er alla <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela