myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon söndag

Publicerad 2013-04-21 08:20:10 i Allmänt,

Lägger in en bild på mitt lilla syprojekt. snart klart skall bara dekoreras med kantband  och klippas trådar. sen ville jag visa kuddarna i soffan som egentligen är en sorts dekor till scrap men visst blev de bra som kuddar ? Idag så skall jag städa bort, för jag har dockskåpsgrejor överallt, eller rättare resterna från alla mina projekt. Huvudsakligen träbitar?? Överallt!! Jag har ju täljt och skurit och sen har mina fyrfota vänner hjälpt till att fördela eländet överallt. Idag så är det styrelsemöte i stugan och jag har inte lust att köra upp dit och sen sitta hela kvällen med tråkjobb, så jag hoppas att maken fixar det själv så att jag kan jobba i lugn och ro och att vi får kvällen fri.
Förhoppningsvis så finns det en liten stund över till att få träffa småpojkarna i afton istället.
 
Skulle vara bra om jag hann planera in veckan lite oxå. Den här tiden på året så är det ofta mycket för de flesta. Man liksom tinar fram och det är träffar och möten och en hel del trevligheter. 
Sen fyller ju min ena son år den 23:e, men han bor ju i Uppsala så det blir för långt att åka..bläääää...så det blir väl ett telefonsamtal. längtar....tills han kommer hem....
Men skall vara glad att det bara är en som bor långt bort, kunde ju varit allihop. Då hade vi måsta köpa en husbil och fara land och rike runt.
 

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-04-21 18:13:26

Men du " jag kan inte sy" blev ju tokbra! Och kuddarna är ju klockrena!

Postat av: Farmor Fia

Publicerad 2013-04-21 22:07:34

Hej! Så bra som helst och så kul! Man blir riktigt inspirerad.
Kramnings

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela