myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ljuva måndag

Publicerad 2013-04-08 09:39:16 i Allmänt,

Igår hade jag måndag??? Ja ingen ordning alls. Helgen gick fortare än någonsin trots ett bakslag med snö...bläää... Jaja det är bara att bryta ihop och gå vidare. Jag ska gå förbi Sandbergs el på hemvägen idag för att köpa en glödlampa? ja en som lyser som jag vill. Tycker det är skit att glödlamporna försvinner och ersätts med ett nytt "system". Skitljus eller !!! svårt att veta hur de lyser. Dyr är de också speciellt om man hela tiden köper fel sort. Har gjort en egen lampa och vill ha ett mjukt ljus som bara skall vara ett mysljus. Köpte ett lågenergi som var på 20 w och den kunde lysa upp hela rummet i en balsal !!!!! Skitlampor..detta är tredje sorten jag köper, tänkte därför gå till ngn expert och beskriva hur jag vill att det skall lysa.
Om jag hinner skall jag försöka springa förbi biblioteket också, vilken fin medborgarservice det är. En oerhörd lyx för mig som är en snabbläsare av rang. Skulle bli utfattig om jag köpte böcker. Nu blir jag det istället på dockskåpsgrejer hahahahah

Kommentarer

Postat av: My

Publicerad 2013-04-08 11:24:59

Har du kvar superlampan så tar gärna vi den! ;) hahah våran i sovrummet skulle behöva en jävlar i mig glödlampa för den lyser kasst..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela