myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Periodvila

Publicerad 2013-04-27 10:21:45 i Allmänt,

Har lagt in dagskassor för fulla muggar och vattnat blommor. herrejisses vad fort de torkar ut i vårsolen. Idag kommer jag nog att köpa penseer, antagligen kommer några att få sätta livet till i kylan men thats life...
Skall villigt erkänna att den där röjningen i förrådet är inte påbörjad än...men skall jag kunna slutföra projekt pappersjobb så är det ju fiffigt att man kommer åt eländet..eller? Minns ni serien vänner. Där Monica spelade en smått galen pedantisk person men som hade ett förråd som liknade gehenna. Nu är ju jag långt ifrån pedantisk, men det känns som en tröst. En till svaghet jag har är garderober. Fy tusan vad jag suger där. Oftast så nästan överfaller mig innehållet, när jag öppnar. Inte pga att det är mycket utan för att jag inte håller ordning utan staplar på varann....dålig människa....
I mig så bor det en alfons åberg, ni vet? -Ska bara....åsso glöms(läs förträngs) det bort.
Men en period i mitt liv så har jag haft det kliniskt, det var när jag väntade mitt första barn och hade inget att göra på dagarna annat än städa, organisera och sortera. Jag var sjukskriven och hade svårt för att röra mig, så jag parkerade någonstans och gick an med en tandborste tom på skåpdörrsgångjärnen hahahaha. Minns att jag vaknade en natt och inte kunde sova pga värk och skurade ledstången och gjorde ungspannkaka, mitt i natten?!!
Jag tvättade blombladen och sprayade blomglans och i skafferiet rådde en militärisk ordning med burkar med fina skyltar med innehåll. Försökte mig på med en locktång att forma örngottens band så där som mormor hade i sitt linneskåp, men det gick inte kan jag meddela hahhaha.
 
Minns en kväll då jag tog ner duschdraperiet och tvättade alla öglor och var så nöjd med att de glänste. Jag blir nästan rädd när jag tänker på allt tossigt jag gjorde. Men jag kan intyga att det gått över....men en släng av den manin är inte tokigt att få ibland.. Nä nu har maken vaknat så nu ska jag gå och pussa på han och säga Godmorgon..
Det här är mer jag nu för tiden, fast inte så höga klackar utan mer fotriktigt hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela