myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag eller?

Publicerad 2013-08-09 08:24:46 i Allmänt,

Är fortfarande dagavill. Känns som tisdag eller torsdag...men det lär vara fredag. Igår så deklarerade maken att han vill ta ut mig på middag ikväll. Äta och dricka gott och ta buss hem. Meeeeeeeeeeen då är han ju tyvärr gift med en häxasurtant som inte alls är lika taggad. Vad finns att äta utan massa tvivelaktiga härkomster? Var kommer köttet ifrån? En tjeckisk gammal ko med mer steroider än blod i kroppen? Fisk är det sällan som ngn kan tillaga gott i den här stan. Vin är tredubbelt så dyrt att köpa ute än om du köper en god flaska hem. Sen så är det nog kallt att sitta ute. Tänk vad en egen picknickkorg i parken skulle vara mysigare? Om det var varmt förståss.....
 
Men jag följer med...suck...men mellan oss så beror det bara på att det är han som är mitt sällskap och han ville verkligen detta. Men nu till ngt helt annat.
Vad är det med folk och bajs? Ser man bajs så blir ofta folk stortokiga. Ja bajs är inte roligt att få kletad på skorna men hallå det är organiskt det är däremot inte fyrverkeriskräp, glaskross, kvitton och annat skit som folk lämnar efter sig. Varför blir de inte lika galen över det? Antagligen därför att de själva slänger skräp omkring sig men inte har ngt djur. Så därför tycker jag att debatten är så skev. Bajs är inte kul men det är lättare att få bort från foten än en glasbit. 
För övrigt så såg vi en film igår. Vi är väldigt förtjust i att hyra filmer. Kan kanske bero på att vi har så olika tv smak men hyrfilmer väljer vi oftast tillsammans så det funkar bättre. Vi har en sådan där tyst överenkommelse att varannan film så har vi utslagsröst hahahaha. Igår så gjorde vi ett bottennapp. En svensk film som utspelar sig på 50 talet, en deckare och skriven av Maria Lang. Redan där skulle vi anat oro därför ingen av oss tycker om hennes böcker hahha men kan bara säga urtrist, men kul att se gamla grejer och kläder. Mycket av det kan man se i dagens kläder och design. Inget jag själv skulle vilja ha men kul att se i sitt sammanhang.
 
Hittade just en knapp....varför vill man ha den här funktionen? Vill man säga ngt men inte stå för det eller låtsas som om man skrivit fel....?? Okey då kör vi: Gud så skönt att Lennart Holmlund skall sluta..tycker inte om lakanstroll och inte fläskiga bitar i kött och jag har inte rakt benen på 4 veckor!!!!
 

Kommentarer

Postat av: farmor2010

Publicerad 2013-08-09 09:53:37

KUL att du är tillbaka IL så man iaf får sig ett gott skratt och en tankeställare igen;-)

Postat av: Elena

Publicerad 2013-08-09 21:36:22

Vart är larven!? Ge mig LARVEN! ;D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela