myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

GODMORGON med stora bokstäver

Publicerad 2013-08-12 07:56:19 i Allmänt,

Nu sitter jag på jobbet och tittar om ngn leverans är på ingående. Men det verkar inte så. Det är en ganska skön känsla att fara på jobbet redan vid sju och gå genom en nästan tyst stad. Men redan vid halv åtta är det full fart i trafiken.
Håller på att sortera pennor hahaha hörs meningslöst men allvarligt så har vi massor med pennor vi aldrig använder och nästan inga vi behöver när man skall ha dem. Köpte plastlådor i helgen men har som vanligt köpt för få. Men det är ju ingen panik så det hinns en annan gång.
Åh vad jag längtar till i afton när gossen kommer. Nu måste jag verkligen tanka Magnustid så jag klarar mig ett par månader igen. Eller föresten vi träffs ju om en månad igen......åh så mysigt att få rå om dem alla. Snart skall vi ner till Malmö och jag börjar känna mig lite spänd. Varför har jag ingen aning för jag skulle bli väldigt förvånad om alla mina frågor får ett svar. Antagligen uppstår fler frågetecken...men jag känner att det är på tiden att jag bestämmer mig för vad som känns viktigt för mig. 
 
Det är ju inte klokt så fånigt, ett snart femtioårig kvinna som varken vet ut eller in. Eller en sak eller flera vet jag och det är att jag suger på papper och jag behöver mycket tid till det. Men inte är det pappersjobb som gör att jag stiger upp på morgonen. Därför tror jag att det känns så motigt. För det går inte att lämna ifrån sig det som är värst tex ekonomi, budget, och sådant och allt inom det området och det är det som är värst. Alltid en sugande oro...Jag tycker om att jobba och skulle helst bara vilja vara i butiken som vemsomhelst. Men det går inte för det är så mycket annat som tar energi och lust. Usch vilket gnäll det blev så här på måndagsmorgonen. Men det är skönt att skriva av sig.
Det är ganska bra att skiva av sig lite grann för då är det som om det klarnar lite i hjärndimman.Tycker redan det klarnat upp och jag ser lite tydligare in i framtiden....muhhhaaaaa nu skulle det spelas lite ödesmättad på gränsen till spännade musik...eller hur?
 
Nu börjar den årstiden som jag tycker om. Det är frisk luft och nyheter och förändring hänger i luften. Det sämsta är väl att nu är det inte långt kvar till kylan, men än kommer det vackra sensommardagar och jag skall ju hitta äta surströmming oxå innan löven faller.

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-08-12 14:58:00

Men tänk bara, om några år kan jag ta över allt sånt "tråkigt" göra. Haha, får nästa pirr i magen bara jag läser "ekonomi" och "budget" haha...Ja, jag vet, jag är en sjuk människa... ;-)

Svar: Ja vad ska jag säga utan att såra hahaha du kanske är en smula underlig hahahaha
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela