myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag

Publicerad 2013-08-24 08:58:03 i Allmänt,

Ja då var man uppstigen och nyduschad och kan konstatera att min säng är bäst. Men jag hade ju kudden med mig på min resa och ljudbok i öronen så att jag kan sova. Somnar oftast fort om jag lyssnar, men hade jag inte det skulle jag ligga och vrida mig i timtal. Oavsett om jag är trött eller inte så börjar ofta tankarna, det kan gälla butiken och inredningen där eller julklappar!! eller ligger i tankarna och organiserar i skafferiet. Det är till 99,9% ganska oviktiga ting, men det maler och maler....
 
I onsdags var vi ju på möte med Panduro. Det var ett bra möte och det tror jag även att de tyckte. Inget jättestort kliv men många små och stora frågor som fick svar. Vi kände varann lite på pulsen hahaha nä skämt åsido så var det givande. Vi gjorde upp riktlinjer inför kommande halvår, vilket kändes bra. Måste dock erkänna att det kändes bra att de tog oss på stort allvar. Vi är väldigt respekterade där, med tanke på allt jobb som lagts ner på relativt kort tid häruppe i Umeå. De lyssnade på mig och mina tankar och var tydlig med sin ambition. Så raka puckar, gillar jag bäst. Med på mötet var "vår" återförsäljarchef, han var riktigt nervös inför mötet, då han inte hade en aning vad som skulle sägas. Han sa att han försökt kolla av med dem innan men inte fått ngt svar. Så han var nästan mer nöjd än jag efter mötet hahaha Vi kan verkligen ta åt oss att vi gjort ett kanonjobb i Umeå och är ett föredöme. Jätteroligt och jag känner mig faktiskt stolt.
 
Men det blev mer spännande då vi blev inbjuden på Butiksutbildning Pandurostyle.....Det var tänkt i Malmö men vi sa att vi bodde i Helsingborg så snabbt riggade de om och vi var välkommen till deras butik. Vilket var kul då de är den butik som pryder alla väggar inne på huvudkontoret som det nya sättet att jobba och rigga butik.
Det var så roligt och vi fick jättebra introduktion och frågor och svar smattrade som kulsprutekulor, tom Dan tyckte det var intressant och blev inspirerad. Jag blev bara glad då det var precis som mina egna tankar som jag haft.
Nu gäller det att införa det hos oss....huka er tjejer för nu laddar vi om. Vi ska ha personalmöte på Tisdag, så då tänkte jag introducera detta tänk. Jag tycker det är så kul med inspiration och man blir så laddad när man får input på detta vis. Jag jobbar idag men hoppas att jag får lite tid till översyn av butiken. Kul kuligare kuligast........
Helsingborg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela