myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Årtsoppedagen...

Publicerad 2013-12-19 07:37:35 i Allmänt,

Godmorgon, idag vaknade jag på bra humör, för jag ska på kalas. Idag fyller äldsta sonen år och hela 27 år??? Fatta 27 år, min lilla unge? Han skulle egentligen ha anlänt de tredje december och därför blev jag igångsatt. Kommer aldig glömma, första gången jag såg honom. Kunde inte begripa att jag klämt ur mig en sådan fantastiskt lite knyte. Det var kärlek på studs, och på den tiden så kom de på kvällen och tog in alla barn i en sovsal.
 
Jag kunde inte lämna ifrån mig honom utan grät floder. Oftast fick jag behålla honom lite längre och ibland på natten så smög jag in och bara stod och såg på honom. BB tiden minns jag som jättemysig och en fin kvinnogemenskap. Då stannade man ju några dagar och umgicks på ett annat sätt.
Han åt enorma mängder och växte upp till en fin ung man hahaha. Jag kan fortfarande bara sitta och titta på honom och känna stor kärlek och stolthet. Han är ganska lik mig och brinner för olika frågor precis som jag gjorde i min ungdom. Han är nog den av mina tre som är mest lik mig. Ålskar Dig , Jack Love Mattias <3<3<3<3<3<3<3
Envis, tjurig, bestämd,engagemang ,men med ett stort hjärta och väldigt omtänksam trots sin kaxighet hahaha
 
Gårdagskvällen innehöll lite mer godisbak och det blev smaskens. Först ut blev wienernougat sedan lakritsfudge. Vi slog in födelsedagspresenter och sen var nattinatti. Hann mkt med tanke på att vi var hemma strax efter sju. Nu skall jag fixa och trixa lite till sen bär det iväg på jobb och sen på kalas. Ha en bra dag alla goa vänner.
 
Här sitter min som längst till höger på ett kort från byggnads som han sitter med i olika styrelser.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela