myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Dan före dan...

Publicerad 2013-12-23 07:05:24 i Allmänt,

Kändes lite vemodigt att det redan är dan före dan. Tycker så mkt om alla fina stjärnor och stakar i fönstren. Oftast är jag tidig med att ta fram allt pynt och i mellandagarna så åker allt ut. Men jag tror på ett trendbrott ???? Då jag inte har så mkt grunks och pynt och ingen julgran heller. Så kan det nog hända att nyår passeras utan att pyntet är väck.
Idag kommer larminstallatören och sätter in vårt larm, maken har tagit ledigt då jag har annat för mig på morgonen. Skall iväg och fixa naglarna nu på morgonen, så jag är riktigt julfin, Sen blir det jobb, men idag så stänger vi tidigare och sen skall vi iväg till far lille far och önska god jul.
Jag har lagt lite bud på tradera som jag måste hålla lite koll på. Ngn kofta men mest dockskåpsgrejer, behöver mer möbler och lampor. Allra helst en resa till london och gå på dockskåpsaffär...ja jag är medveten om att de flesta vill gå på madame Tussauds eller Big ben osv. Men jag vill på Harrods och sen till dockskåpsbutiker.
Hoppas att jag får mer tid nu under våren att leka med mitt skåp, men allra helst så önskar jag att det kommer att bli svårt för det innebär mkt kunder hahahahaha
 
Helgen har varit bra och ett litet besök av mina prinsar fick vi oxå. När jag viskade åt Viggo- Jag älskar dig och du är den finaste pojken som finns. Då tittar han allvarligt på mig och säger. -Tycker du det på riktigt? Åh det riktigt drog i hjärtat, när han såg på mig. Jag svarade - Ja Viggo det gör jag och jag tycker så mkt om dig och Liam, Tycker verkligen att ni är de finaste pojkarna jag känner. Han såg på mig och sa - mm...
Nu skall det bäddas och denna kropp skall tvagas och påklädas lite tyg. Sen hopp och iväg och fånga dagen
 
PS Ngt stort har inträffat.... Milou har lärt sig att suga ur sugrör hahhaa. Vet att det kan låta som en liten sak, men för oss runt omkring så har en mirakel inträffat hahahahah Det är så kul när de upptäcker att de kan suga och får en litet förvånat utryck.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela