myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon soldater.....

Publicerad 2013-12-18 07:06:59 i Allmänt,

För det är väl fler än mig som ingår i tomtens arme? Vi utför alla möjliga sysslor i denna juletid för att bevara friden och freden. Jag är stressad och speedad som en ekorre på nikotintuggummi. Det är mkt att göra på butiken, men det är ingen fara det är mer kul. Men det är så mkt annat runt, som tar tid. Fakturor som måste kollas och momsrättningar och sånt där som tar energi och tid. Jag har ju noll stressnivå......går direkt upp i 110.
Igår så blev det inte alltför mkt gjort, när vi kom hem. Så steg upp lite tidigare idag istället, en mkt bättre lösning då hjärnan är mer utvilad.
Idag blir det nog klart även till sonens födelsedag, så ikväll blir det bara att slå in lite presenter. Vi skulle behövt handla lite grann oxå...kanske ett lite besök på ica i afton. Mat måste vi ha och till middagsmat blir det väl mackor. Inte så fiffigt och bra, men funkar när klockan är mycket.
Inatt så har jag drömt jättemycket, men lika rörigt som jag är just nu. Har jobbat på kommunen igen och samtidigt gått i skola och varit med i ngn form av aktionsgrupp inom polisen. Jajamensan fullfart var det. Jag minns att jag satt och pluggade inför ett prov när jag satt på ett spaningsuppdrag hahaha. Vi hade hyrt ett rum hos en privatperson och bevakade busar. Sen stormade vi lägenheten, men då fanns ingen där...för jag hade varnat dem innan haaah jag var med i den busligan oxå....jag har nog sett för mkt Sons of Anarchy på sista tiden hahaah
Mitt undermedvetna kanske vill säga mig ngt hahaha
 
På lördag kommer mellansonen med flickvän hem från Uppsla och jag längtar så att få se det lilla livet. Jag hoppas att vi hinner träffas mkt det här året. Men jag är rysligt medveten om att det står många i kö. Viktigast är att de besöker farmor och mormor tycker jag.
Nu skall pudra näsan och bege mig till jobbet, sista leveransen innan jul.....kommer idag.
 
 

Kommentarer

Postat av: My

Publicerad 2013-12-18 07:25:48

Matte skulle ju bjuda på smörgåstårta = middag??!

Postat av: Virrpanna

Publicerad 2013-12-18 07:26:40

Blandade ihop dagarna...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela