myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag efter skön söndag....

Publicerad 2013-12-16 07:02:52 i Allmänt,

Igår eftermiddag så gick jag bara runt och njöt, eller gick runt var väl inte riktigt sant. Jag gjorde lite av varje, men inget som måste göras utan bara lite av varje. Idag slutar jag kl 16 om gudarna är med mig och då blir det pyssel för hela slanten. Maken klippte mig igår och nu skulle jag behövt slinga mig lite grann oxå....kanske jag hinner få in den detaljen oxå. Men jag har ingen aning om vårat lill ICA har sådana grejer.Men vi får väl se, om den saken.
 
Jag hade ju tänkt att jag skulle blir helt klar med allt julgrunks nästa söndag. Det är ett fåtal inköp kvar,,,,trodde att tomten skulle sköta allt sånt där??? Men icke, vete sjutton vad han gör?
Få se vad står det på listan? jo det är matshopping, sen ut till mor med mat och klappar, ett besök hos far för avlämning av klappar och en stunds samvaro. koka lakritsfudge. göra sill, skinka och lite annat gott. Lite mer pyssel och firande av äldsta sonen som fyller 27 år !!!. Lön och fakturaarbete lite därimellan och jobb....oj oj mkt denna vecka.
Oj ringde just nu på telefonen och ringer det den här tiden brukar det betyda sjukdom i arbetstaben...men det var mor som kände sig dålig och som skulle lämna in ngn form av andningsmaksin idag på morgonen på NUS. Men jag sa att vi kommer i afton och hämtar apparaten och lämnar den i morgon bitti....Det är ngn form av mätare för andning och luft. Hon har ju KOL och har syrgas 20 timmar om dygnet och mår väl inte toppen direkt.
Nej nu skall jag gå och klä på mig och fara till jobbet och röja lite grann.innan öppning. Hoppas att ni får en bra dag och todelidooo på er.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela