myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ok då börjar jag om .....

Publicerad 2013-12-20 07:05:02 i Allmänt,

Blev så ivrig att jag glömde skriva ngt på förra inlägget hahaha Natten har förflutit på ett tillfredställande vis. Vi var uppe sent och såg på Sons of anarchy....oj oj vilken snygging han är..... Jag brukar ju säga att jag inte tycker att yngre killar är snygga, men jag måste erkänna att han är väldigt fin och yngre. Det är ngt speciellt med ljusa lunsar hahahahaha
Var på sådant glatt humör igår, skulle sluta tidigare och dessutom iväg och gratulera sonen. Vilken trevlig kombo :)
När vi kom hem så fixade jag lite löner och annat gorm och gosade med kisse. Det börjar kännas ok nu med saknaden av de små....men jag skulle så gärna vilja krama dem en stund. De var ju så otroligt gosiga och kramiga och stora personligheter. Nä usch nu gör det ont i magen igen....nu pratar vi om ngt annat.
 
Idag skall vi packa lite pyssel i påsar och skänka bort. Vi brukar ge till kvinnojouren och öppen gemenskap lite pyssel och satser. Det känns bra och meningsfullt, för det finns nog en hel del barn under julen som finns hos dem.
 
Lite tråkigt är dock att sonen inte fick ngn doktorandtjänst. Han hade sökt fem men icke sa nicke. Han var i toppen av sökanden men vad hjälper det när det är 5 tjänster och ca 200 sökande.... Så det kanske blir jobb under våren och kanske lite undervisning istället.
Idag blir det jobb och jag skall försöka hinna in på bibblan och låna lite böcker oxå. Ikväll skall jag slå in lite klappar och jobba lite och allmänt mysa med mina  förträffliga sambos (maken och kisse) Tycker om fredagskvällar..man slappar och kan bara slöa och kanske vara uppe lite längre. Skall även be min bättre hälft om hjälp med att dra in lite mer lampor i dockskåpet så att det blir julfint där.
 
My med familj far till Ramsele idag och firar jul där, hos Milous farmor och farfar. Men på juldagen kommer de förhoppningsvis förbi. Har inget problem med att inte fira julafton med dem, då jag har förmånen att få träffa dem oftare än farmor och farfar kan. Tycker att det är ganska självklart att ungdomarna bestämmer själv var de skall vara och vi är tydliga med allihop att istället för att stressa runt till alla så strunta i oss. Vi finns ju alltid här och vi behöver inga julklappar heller.
Speciellt nuförtiden med så många splittade familjer och det blir inte så mkt julefrid om man skall reja runt till alla. Är det ngt vi är stolta över så är det våra barn och de finns alltid i våra tankar. Vi känner att det är skönt att de vet att det inte skall finnas måsten och sådant utan att vi tar det som det kommer. Personligen är jag ganska traditionsfri om jul, förutom ....att det ,åste finnas ris ala malta....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela