myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag och jag var trött i morse....

Publicerad 2013-12-04 07:26:24 i Allmänt,

Jag som vanligtvis är morgonpigg, var trött som en nyväckt björn på våren i morse. Men förklaringen kanske är att vi var uppe sent igår....orsaken var att vi började titta på Bron och det blev lite fler avsnitt än vad som var lämpligt hahahaah.
Dessutom hade vi ju besök av lilla prinsessan, som var så gosig igår att vi bara njöt. En av sönerna var här  oxå för en liten hårklippning och även han blev kramad och gosad med. Efter hårklippningen så somnade han en liten stund på soffan innan han for hem hahahaha
 
Jag hann även pyssla hahaha. Var och hämtade lite kvistar och målade vita, men måste nog hämta lite fler.....gulligt blev det med lite fina lerhjärtan i riset i alla fall. Skall ta lite kort och lägga ut på faceook under butikens sida. Kan verkigen rekommendera detta för den ovana pysslaren och jag tycker att det blev fint i alla fall. (Tar ett kort på ett hjärta och lägger in här sedan) .
Saknaden av småkissarna är lite mindre nu och det kan jag nog tacka storkisse för. Det är som om han förstår och är mer gosig och närvarande än tidigare. Han är ju annars en som vill sova själv och vara sjäv. Men nu kommer han och ligger en stund mellan oss på kvällen som småen gjorde. Ligger i soffan och vill gärna bli smekt och kliad. Ja det känns lite bättre då och vi (Jag och kisse alltså) pratar lite om vad småkissarna kan tänkas göra.
Far nog inte in på jobbet tidigt idag, då det behövs röjas bort lite här efter pysslande och annat. Jobbar ju sent idag och när man väl är hemma så är det mat och snart sängdags. Fast ikväll så är det ju Anatomy Greys..suck.....blir sent då.....hahahaha ja men det är ju självvalt och vi gillar verkligen greys. Vi har ju följt serien alla säsonger och det borde ju göra oss till färdiga läkare vid det här laget?
Håller på och tovar oxå, det fördiga resutatet hoppas jag blir bra....hmmm har bara en bild i huvudet om hur det skall bli? Skall bli intressant och se om den bilden motsvarar det färdiga resultatet.Nu skall jag fortsätta att fixa och dona och ta lite bider... vi hörs...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela