myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon high tech mama is back

Publicerad 2013-02-27 08:02:32 i Allmänt,

Hade sparat inlägg i utkast. Men har inte en susning om hur man får tag i det???? Måste kolla med min it ansvarige hahahah...
Ibland så blir jag irriterad över hur ointresserad jag kan vara över olika saker. Men det rinner snabbt bort eftersom jag är ointresserad.
Ett exempel är tex träningen, hur kan den överhuvudtaget bli intressant? Jag är inte en lat person men nå djuriskt bekväm. När det gäller arbete så kan jag ta i så tandköttet blöder.
Dottern försökte få in mig på spåret  att göra träningen rolig,med hjälp av utmaningar och mål och vinster. Nope fungerar inte alls på mig. Finns det inte intresse så försöker jag inte ens. Ett väldigt dåligt karaktärsdrag.
Jamen säger folk: - Men om du tränar, så kanske du lever längre för kroppen orkar då? Nepp säger jag. För då kan du ge dig fanken på att om jag tränar så jag spyr och ägnar min dyrbara tid till ngt jag avskyr. Då blir jag överkörd av en buss istället och allt har varit onödigt. OjOj Oj vilken hopplös människa jag är ibland.
Ett annat exempel på hur idiotiskt jag diskuterar är: Låsning av dörrar. Hemma hos oss låser jag aldrig för natten det gör alltid min man. Jag vill heller inte se eller låtsats att han gör det. För min teori är så här:
Om man vaknar och hör hur någon mördare håller på att bryta sig in. Hur rädd skulle man inte bli då???Min sista stund på jorden skulle jag vara så rädd... Nähä du inte vill jag det. Då är det bättre om mördaren bara kommer in och tvärmörda mig så är det klart....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela