myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tjen, tjabba hallå

Publicerad 2013-02-28 18:57:23 i Allmänt,

Jag tillbringar väldigt mkt tid framför dator och Tv. En tid i mitt liv så tittade jag väldigt lite på tv och jag kan klara mig utan både tv och dator utan ngt problem. Nja kanske inte tv om jag är ärlig....En vecka men kanske inte mer, beroende på om man är hemma eller inte.
På datorn surfar jag väldigt mkt runt på olika bloggar. Följer flera stycken som liksom har fastnat. En del för att de är fascinerande och en del för att de är kul och andra för att jag har ngn sorts anknytning till bloggaren eller till ämnet.
Ett exempel är Pernilla Wahlgren vars blogg jag läst nu i ca 2 år. Som artist så är hon helt ointressant och jag klarar inte av att höra hennes skratt. Men hon skriver ärligt, bra och inbjudande i sin blogg. Hon lever ju ett annorlunda liv och shoppar en hel del och kan nog av många upplevas ytlig. Men hon är en ödmjuk och klok kvinna som inte har några divafasoner utan är rak och ärlig.
Vet inte riktigt varför man fastnar hos vissa bloggar men en del upplevs som vänner efter ett tag. Speciellt om man "samtalar" på bloggen.
En av de bloggare som jag läser skulle jag gärna vilja träffa och skulle kunna tänka mig att umgås med. Vi är inte lik varann eller har några större gemensamma hobbies heller, men det känns bra att följa henne och ibland så kommer jag på mig själv med att tänka att det där skulle nog xxxxx tycka om. Just därför så vill jag inte berätta vilken det är då det ibland blir väldigt privat och ngt man vill behålla för sig själv.
Vissa bloggar kan man läsa en gång i venkan och vissa  kollar man flera ggr/dag. På sätt och vis så har jag bytt ut tidningsläsande mot dataanvändande. Köpte mycket tidningar förr om åren, men nuförtiden bara 2 i månaden och ngn special tidning, typ Pyssel eller ngt annat temaspecial.
 
Men från det ena till det andra så måste jag bara få visa en grej som verkar urmysig. Jag har ju aldrig varit en tältare pga alla läskiga kryp och att jag fasar att vakna och frysa. Men i denna skapelse skulle jag gärna ligga och tryna lite. Visst verkar den mysig?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela