myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Duktig kicka....

Publicerad 2013-07-06 08:46:18 i Allmänt,

Hade tänkt fara på Willys igår efter jobbet och handla lite torrvaror, ni vet sånt som man måste ha hemma men som ibland bara tar slut typ mjöl,salt,socker osv. Willys är faktiskt lite billigare skulle jag tro på sånt grunks.
Men icke sa nicke for hem istället utan att passera ngn affär för att köpa lite smask eller cola??!!!! Va har hon fått för sig att äta nyttigt en fredagsmyskväll!!!...tänker Ni ? Nä då ingen fara, fick bara för mig att då kanske jag degar ihop på soffan med en skål glass och en zero innan allt jag skulle göra blev gjort.
 
Så jag städade och fixade och donade och jobbade. Vid nio satte jag på tv:n och såg en trevlig dokumentär om en 82 årig dalkulla som hade fötts med ett kortare ben och om hur hennes liv gestaltat sig. Hon hade hela sitt liv täljt träfigurer om hela hennes liv och människor hon mött, (såg ungefär ut som i Emils snickeboa).
Under tiden så knappade jag in kassor och bokförde hej vilt. Så här vilar inga halta höns....
Idag blir det jobb och antagligen en färd upp till stugan för att locka på kisse.......Maken sover....och kommer antagligen att göra det ett tag till hahahaah. Har inte en susning om han följer med eller inte. Men jag sa att jag skulle upp och han ville oxå till stugan även om det bara blir över natten och hem imorgon förmiddag. Så vi får väl se......Nu väntar en kopp kaffe till sen måste denna kropp påtagas kläder innan den går ut........

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela