myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

I`m back..

Publicerad 2013-03-18 07:56:07 i Allmänt,

Fick ta ett litet uppehåll för jag har varit helt slut. Orkeslös, ont i magen, ont i huvudet och snuvig. Jag som hade späckat schema har bara legat. Tur att jag har en man som är världens finaste som bara tar tag i det som skulle göras. Dessutom fick jag tulpaner, vet inte hur han hann med det efter allt rännande.
 
Sen så skall jag be om ursäkt för det långa inlägget sist hahaha visste inte hur man länka....men skall lära mig så ni inte får ont i scrollfingret.
 
Men i min ynkedom så har jag läst ut en bok: En man som heter Ove av Fredrik Backman. Otroligt mysig bok (Tack Ann-Sofie för tipset) Jag har skrattat flera gånger, då vi har en man på gården som påminner om Ove.
 
Handlar om en man som är väldigt principfast och som jagar folk som kör in på gården och ställer cyklarna fel. Dessutom bedömer han folk utifrån vilken bil de har. Saab är det enda riktiga.....Vi får följa några veckor i hans liv då allt sätts på ända. Hans principer, värderingar och planer får en rejäl smäll och livet fortsätter trots hans protester. En mysig bok som i alla fall jag tyckte om..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela