myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

OH DU LJUVA RESA..

Publicerad 2013-03-12 07:12:00 i Allmänt,

Sitter och ser mitt favvoprogram: En plats i solen, idag är de och tittar på lägenheter i Paris och jag bara myser för det är en så läcker stad. Även om jag inte skulle vilja bo där. Då kom jag och tänka på när vi var med vänner till Italien. Där skulle jag gärna vilja bo några månader bara för att ha provat på att handla och laga mat med färska goda råvaror.
Vi såg ju lite allt möjöigt när vi var där nere och en av mina favoriter var Capri. Det var lika fint som jag fantiserat om, men ändå helt annorlunda. Den största överaskningen var Villa Michele där hovläkaren Alex Munthe bodde. Slottet Solliden är inpirerat från detta hus. Han verkade ha varit en rätt speciell person med en speciell smak på sin bostad för sin tid. Blommornas doft fyllde hela trädgården och utsikten var hänförande och detaljer som var så annorlunda. Jag kan verkligen rekommendera alla att ngn gång besöka den syditalienska kusten för den var otroligt vacker och vilsam för själen.
Här är en bild från Capri och Villa Michele. Tänk er bara att släpa upp allt ända hit upp. Med vägar så smala att en bil i taget kan köra.

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-03-12 09:52:53

Åh, det ser så härligt ut! Vilken utsikt!

Postat av: ALS

Publicerad 2013-03-12 13:18:47

HÄRLIGT, såååå HÄRLIGT, vill bara vara där :) :) :)

Svar: Ja visst var det. Så fort jag hör en duva så myser jag invärtes.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela