myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Skönhetsvård

Publicerad 2013-03-04 19:10:29 i Allmänt,

Egentligen skulle jag behövt ett fotbad. Konstigt nog så blir det så mkt oftare sommartid fastän det egentligen på vintern som jag skulle behöva ta mer hand om fötterna. Apropå fötter så tycker jag att de är ganska äckliga. Inte barnfötter och inte makens men alla andras inklusive mina egna. Kan inte förstå att man kan jobba med fotvård, jag skulle bryta ihop om jag varje dag skulle ta i andras fötter.
Vet inte om någon av mina läsare känner till Bröderna Landby?(googla gärna) Det var två bröder som bodde i ??? ja en form av hus med jordgolv, hygienen var inte i topp kan man ju säga.
På den tiden detta utspelade sig så jobbade jag på Medicinkliniken och en av bröderna blev inlagd. Kan inte med ord beskriva hur vi arbetade för att rengöra den mannen. Det var stora tovor i håret och i de tovorna var det insprängt jord!! Naglarna syntes inte pga all dynga. Konstigt nog så var det inte så äckligt som man kan tro att ta hand om detta,antagligen för att det blev som en utmaning att "gräva fram" honom. Det tog allt som allt nästan 5 dgr innan vi fick honom ren och hans tillåtelse att få klippa honom. 
 
Jag anser mig inte vara fåfäng annat än att jag gör mina naglar. Vet inte om jag skulle göra ngn operation om jag hade den ekonomin. Jag tror inte det i alla fall, men om jag var nerlusad med stålar så kanske. Men jag bryr mig inte särkilt mkt om mina egna rynkor hahah ja inte andras heller. Tyngdlagen har liksom tagit över och det är naturligt att man åldras. Det jag tycker är sämst är faktiskt att synen försämras, men det går ok med glasögon.
 Här ser ni ialla fall en variant på läppjobb istället för botox...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela