myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Trött............................................................gäsp......................

Publicerad 2013-03-22 08:22:48 i Allmänt,

Som ni ser så har jag inte varit särskilt aktiv de senaste dagarna. Jag är så trött i kroppen och huvudet. Har varit och tagit lite blodprover och värdena ligger bra, vilket bara var skönt att höra.
Men jag tror själv att jag har börjat bromsa lite och då kommer rekylen. Har även tappat lite geist på jobbet vilket jag inte riktigt kan förstå för jag gillar verkligen mitt jobb. Men jag som brukar vara en positiv människa vill just nu bara sova och vila mig i form hahaha.
 
Var först osäker på om jag skulle skriva här på bloggen om min dipp. Många kanske bara blir orolig och tar på sig fixarmössan och skall muntra upp en. Men då kom jag på att jag själv säger alltid åt folk i min närhet att vara öppen med om det är en sämre dag/period och acceptera det som en del av livet.
Jag är egentligen ganska klar över varför det känns så här och det beror nog på att det blivit för mkt av allt de senaste året/åren.
Sen så har jag en tid på vårvintern då jag är mer trött än annars och vem har inte det. Så en kombination av det och mkt jobb, oro,beslut, måsten och viljen så är det väl inte konstigt med en meltdown...
Hav förtröstan gott folk.
I helgen skall jag jobba och sen få rå om mina små prinsar. En sak är klar att få ha deras små armar runt min hals och bara få mysa och pussas det ser jag framemot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela