myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Det är söndags morgon och mitt huvud känns så tungt...

Publicerad 2013-05-05 09:24:41 i Allmänt,

Ja min lilla skalle har lite svårt att komma igång. Sitter och räknar och summan blir olika tre gånger i rad?????
Kanske dax för en paus och lite kaffe??
Idag skall jag efter att påbörjat lite krafs och skrivit ut och tagit fram det som min revisorsmänniska vill ha. Ja då ska jag ner på butiken, städa. lämna av papper i revisorns brevlåda, banka och förhoppningsvis skutta iväg till Clas Ohlsson och köpa kuvert och lite skrivarpapper. Ja då ska jag faktiskt, lägga min lilla hjärna i en burk och bara pyssla och kanske skapa ngt fint av mitt navelludd.
Apropå det, vi kvinnor har sällan navelludd, tror jag i alla fall. Tror jag kan räkna på mina fem fingrar då jag i mitt snart femtiåriga liv  haft navelludd eller ngt som liknar skräp i naveln. Män har det ofta???
 
Maken påstår att det beror på att de är hårigare och då kan det lättare samlas. Män får ju oxå mer skräp mellan tårna, men inte fanken har jag då sett att de har så håriga tår!!! Tror att de har andra sockkvaliteer, tex tubsockar. Min man är "förbjuden" att ha tubsockar, numera så köper vi endast sockar från New Body. Men jag har gjort en märklig upptäckt. Vi köper samma märke och de finns för herre och dam. Utifrån ser de helt lika ut men i herrsockan finns det som ett "Floss"? varför de? Ja kanske vi kvinnor vill ha allt mer slimmat, så vi kanske kommer ner i en mindre skostorlek. Ja skulle inte förvåna mig ett dugg.
 
Men åter till navlar... Jag är rysligt känslig i naveln. Tål inte att röra i den då jag blir lätt illamående. Så när man duschat så är det i ärlighetens namn inte alltid jag torkar där. Jag har hört att man kan sätta ett plåster över naveln för att förhindra sjösjuka, kanske sitter hela balansen där?? Ja min balans är i så fall väldigt känslig...
Fast nu kom jag på att jag är ju våg?? kanske navet i min själ sitter i naveln och så fort jag är där och pillar så blir jag illamående pga att min hela existens sätts i gungning,,,oj stort....wow så djup jag är..
 
Ja här skulle jag kunna sitta och pladdra länge kanske det beror på att jag inte vill avsluta och fortsätta på den där summan som jag räknar fel på hela tiden......nä .. åter till arbetet så att det kan bli lite tid över till hopp och lek.
 
 
Här har vi en annan stor tanke...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela