myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag morgon och allt lugnt..

Publicerad 2013-05-24 09:46:42 i Allmänt,

Igår var vi och gratulerade flickan som nu äntligen är klar med sina studier och har nu sökt vidare till Universitetet. Dessutom har hon fått fina betyg, lite mer berömvärt när man är småbarnsmamma. Egentligen skulle vi ju vara barnvakt åt lilla Milou men Gudmor tog över. men fick ett sms av dottern att lillan skrek hela tiden och det skulle inte kunna bli ngn grillkväll för hennes del :(. Men jag förstår att det var tårar av besvikelse, då hon länge velat komma till mormor.....jaja lillan det går fler tåg. Men nu är det fokusering på småprinsarna, deras föräldrar åker iväg nu på morgonen till Sthlm för konsert och sen vidare till Irland. Lite avis är man ju....men nu börjar vår strävan med gossarna hahaha målet är att de skall vara hela och levande när föräldrarna landar i Umeå igen hahahaha. Känns oerhört spännande i alla fall. Vi har ju haft dem flera dgr förr men inte i vardagen med föris, jobb och så. Dessutom skall vi komma ihåg att smörja in dem i solskyddsfaktor!!! Ja kära nån som lilla Nasse skulle säga.
 
Måste ju dessutom berätta om mina naglar...det är fjortisvarning hahaha de är neonrosa! Hur fina som helst, tycker jag i alla fall.
Ikväll så kanske det blir grillat eller veganpytt, vi får väl se hur det utvecklas med planerna. Annars skall nog hela helgen bara flyta på hoppas jag. På måndag är pojkarna ledig från föris så då ska vi på Funtasyland (ganska nytt lekland). Vad jag förstår så ska det vara mkt spel där och det tycker ju bägge om. Förhoppningsvis följer My med så kan hon spela med dem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela