myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Glass

Publicerad 2013-05-13 21:42:07 i Allmänt,

När man loggar in här på bloggen, så visar de reklam för en "ny" glass. Det är i runda burkar och gräddglass från GB. Hursomhelst så ser förpackningarna otroligt goda ut, eller rättare sägt de får innehållet att se jättegott ut. Somrigt och fint och jag kommer absolut att köpa alla tre sorterna. Ja jag erkänner jag är ganska körd på reklam. Förr om åren berörde det mig inte alls, men nu så faller jag för den mesta reklamen,
Dagen har förflutit i rask takt. Arbetsbördan på jobbet är ju inte direkt betungande, så idag rundade jag av tidigt och for till My och Milou. Var hemma vid halv 5 och klockan halvsju så var det styrelsemöte och jag har just kommit innanför dörren.
Hade ju tänkt få lite tid till pyssel ikväll och det behövs verkligen handlas, för kylskåpet ekar tomt. Förhoppningsvis så hinns det göras i morgon efter jobbet. Känner att det skulle vara dax för att putsa fönstren oxå, för nu har de sopat på gården. Skall försöka ta en bild på mina fönster så att alla mina läsare får se vilka läbbiga fönster jag har. Skulle tro att det finns både ebola , svininfluensa och ngn annan läskig virussjukdom på dem. På rumsfönsten så ser det mer ut som jag har frostad fönsterfilm hahahaha. Snart får man dessutom göra lite fint på altanen, vilket kommer att bli mysigt.
Apropå mysigt, kanske skulle jag börja spela på hästar eller lotto för jag behöver pengar till en inglasning haahaha en med inbyggd värme så att det blir som ett extrarum. Jisses så mysigt...oj nu måste jag sluta för nu har en av småpojkarna tagit en mus som den vill ta in.....

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-05-14 08:56:18

Då tar du våra fönster sen, va? ;-)

Svar: Nja vet inte om det skulle bli bra, suger på torka fönster. Men att använda tidningspapper blir ju faktiskt bäst. Hur gick det för Lillen i kyrkan?
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela