myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godförmiddag

Publicerad 2013-05-07 11:58:35 i Allmänt,

Här har flitens lampa lyst. Var helt död i huvudet igår eftermiddag. Skall aldrig lämna kundfakturor i en månad (note to myself) det tog 4 timmar????? innan allt var skrivet, utskrivet, bokfört, pärmat och lagt i kuvert. Nu är mars bokföring klar och bokslutet närmar sig slutet. Lite inventeringsmtrl så kan vi börja summera yippie.
Som sagt trodde inte jag skulle orka vara uppe efter middagen då jag inte kunde tänka en redig tanke, Men då började vi pyssla,hahha medans tallrikarna stod kvar. Vi höll på till sena kvällen och vips så var det tid att gå och sova,,,snopet.
Efter tuppen ropat i morse så har jag faktiskt sytt klart en gardin, men då det är lätt att fastna i det roliga så fick jag nästan ta mig själv i örat och istället ta tag i de ärenden och uppdrag som skall göras. Banken...check! momsen....check, dagskassor....check, nu ska jag skriva handlings lista och ge mig iväg på dagens andra uppdrag. Tror dock att jag ser en lättnad nu i arbetet då så många leverantörer försvunnit. eller ärligt talat så är det stor skillnad. Jag mår däremot oerhört illa av att syssla med detta. Kan inte fatta att jag arbetat med papper i mitt förra liv ??? Nu måste jag läsa ett brev minst tre gånger innan jag fattar vad det står. Därför tar det så lååååång tid innan jag blir klar.
 
Tack underbara arbetskollegor för att ni finns....annars skulle jag inte klara detta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela