myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

I`m back..

Publicerad 2013-05-01 12:51:50 i Allmänt,

Blev lite avbrutet, då mina småkissar bestämt sig för att leka inne i dockhuset och möblera om lite. Vi hade ställt ut lite för att se på vilken höjd fönstren blir bäst. Jag beskriver det bäst genom att säga att det var som man bjudit King Kong på kaffe..
Nu är jag i princip klar med förrådet, blev okay, men inte mkt mer. Ommöbleringen bestod i att vända på det lilla bordet!!!. Det är så litet så det fanns inte så stora möjligheter om man så säger. Har nu allt skräp som skall ut i det stora uteförrådet, eller kastas osv kvar i köket, hallen och sovrummet. Plus att min käre make sågat ut hål för fönstren. Allt spån fördelar de små över lägenheten. Kanske är inte trampat jordgolv helt fel? När det väl blivit hårt så måste det ju vara optimalt och antagligen inte lika golvkallt på vintern.
Nu står vi inför ett stort dilemma, ska vi pausa och dricka lite kaffe eller fortsätta? valet hade nog blivit lite lättare om vi hade haft ngt gott till kaffet. Men det är sällan den granströmska hushållet har ngt fika hemma. Men nu kom jag ihåg att vi faktiskt har några kakor. Ok då blir det paus...hahahah

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela