myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

hej och hå vad det går undan.

Publicerad 2013-11-13 06:57:53 i Allmänt,

My var en hjätinna igår och har skurit och grejat som en besatt, Jag monterade och limmade ända tills jag såg i kors. ( Jag surrar fortfarande om inbjudningskorten hahahah)
Idag blir det barnvaktande igen. My:s bil är kaputt, trasig och bör inte köras. Vilket ställer till det då hon jobbar varje onsdagsmorgon på en skola och har cheerträning. Så idag på morgonen blir jag mormor en stund. Sen iväg på jobbet och sälja pryttlar till det behövande folket. Hela gårdagen blev en plan B dag. Jag / vi hade gjort upp planer men de fick snabbt ändras så min dag fick kastas om lite ,men det gick ju bara bra ändå. Det är tur att jag är flexibel hahahaha. Nä vet inte om jag är det, men som egen företagare måste man vara beredd på plan B. Nu när man inte har familj längre så går det ju utmärkt. Fast egentligen har vi ju det...vi har ju kissebäbisarna.
Eller om de har oss. Tycker nog att vi format lägenheten,inredning i form av snören och grejer överallt åt dem.
Vi har inte lyckats hitta ngt nytt hem åt dem än och det känns sisådär. Vi måste verkligen kämpa hårt med det där problemet och det är verkligen inte kul. Men pojkarnas väl och ve går ju först så är det bara.
Igårkväll så gjorde jag i ordning en mustig fiskgryta som blir dagens middag. Spännande för det doftande jättegott. Torsk,lax, räkor, saffran, grädde och tomater med potatis....mmmm smaskens tror jag.
Recension följer.....
Spg ni Bagge/Wahlgren igår på tv? Det var riktigt kul. CarlJan Granskvist var med och han är ju en ganska härlig figur som nu myntat ett fantastiskt citat. På frågan om han hade ngn i sitt liv så svarade han att han hade inget behov längre av ett : Elastiskt och gymnastisk samvaro längre....underbart jag skrattar bara jag skriver det.
Nu en kaffeslurk och he sig iväg. Kramisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela