myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ord och inga visor..

Publicerad 2013-11-27 11:51:43 i Allmänt,

SÅ HIMLA FIN <3<3<3<3<<3<3<3
Min arbetskamrat sa: Nu får du skriva ngt på bloggen så jag har ngt att läsa på bussen. Så gör jag väl det då....personalvård heter det eller så vill jag va lite snäll efter mina fula ord om skrivaren i morse. Ja kan jag vara annat än glad då jag har leverbiff i lunchlådan ( ja jag lovar att jag skall sluta tjata nu om leverbiff)
Nu när jag gjort klart korten så får jag pyssla och jag svämmar över av pysselsug. Skulle lätt fylla en vecka med alla mina tankar om vad jag skulle vilja prova. Men det blir absolut ngt med lufttorkande lera i alla fall. Skall också göra en julkula med lite papper i !? Ja jag tänkte rulla gamla papper ur en katekes! och lägga i en delbar kula. Har sett det och det blev så fint. Sen blir det ett armband och lite sånt smyckesgrunks. Så kul!! önskar att några av mina vänner var lika pysselgalen som jag själv. Tänk så kul vi skulle ha :)
Nu snart går vi ini december och julklappar skall inköpas. Jag vet precis vad jag vill ha av mig själv och min man?
En ring som finns på smycka....den är stor och fin med en blaffig sten och fullständigt underbar. Den är från Blondinbellas serie VJ 1890 och jag kommer att bli awesome i den....
Skall se om jag hittar ngn bild eller ngn liknade, så får ni se.
Men i övrigt så köper vi ju bara julklappar åt de små. Julklappar åt våra stora barn, hinner jag inte med och sen så är det så svårt att veta alla gånger vad de vill ha. Så en chokladbit får räcka hahahaah. Tror faktiskt att de flesta tycker det är rätt skönt att slippa ränna runt och köpa och vi har ju allt och lite till redan.
Måste även fara och köpa mig ett par brallor.....jättetråkiga inköp faktiskt, lika tråkiga som trosor och sockar. Hade varit roligare att lägga pengarna på dockskåpsgrejer eller en fin tröja men jag skulle frysa om ändalykten om jag var utan så byxor får det bli. Ja visst jag vet vad mer vi skall köpa oss....en sådan där fejk öppenspis som blåser ut varmluft...åh kära nån så mysigt...
 

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-11-27 18:31:10

Tack för inlägget ^^ nu fick jag ju nästan som sällskap på bussen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela