myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag 19 november

Publicerad 2013-11-19 07:36:03 i Allmänt,

Japp en ny dag med nya möjligheter. Vaddå till? Vilka möjligheter? konstigt utryck? Ja men nu ska jag inte överanalysera detta haahha. Jag är fullt nöjd med om denna dag är som gårdagen.
Hur kan man bli glad över ett sorgligt beslut? Vi har ju som sagts tidigare, tagit ett beslut att småkissarna ska flytta hemifrån, Våra älskade barnbarn och särskilt den yngste blir dålig av att vistas med de små lurvarna. Det är inte svårt att fatta det beslutet, men roligt nej. Nu hjälper Djurskyddet till och hittar ett bra hem och vi kommer naturligtvis hålla kontakten med dessa underbara småkissar. Men storkisse stannar kvar. Nu är det tur att storkisse är en sk "skogis" då de inte är lika allergiframkallande som många andra. Dessutom så gömmer han sig eller går ut så fort pojkarna kommer hit. Kan lugnt påstå att han inte är så förstjust i barn eller gäster överhuvudtaget hahaahah.  Han är och förblir "speciell"-
Har bestämt mig för att ha en insamlingsbössa i butiken för Djurskyddet, De gör ett fantastiskt jobb i det tysta. Tänk på alla djur som har det besvärligt och som de räddar. Jag vill absolut stödja en sådan förening.
 
 
Nu när vi lixs snackar föreningar och liknande som dyker upp nästan varje dag den här tiden på året och vill ha priser till lotterier och försäljning???? Jag kan inte fatta hur folk tänker? De flesta stövlar in och säger: Vi skall ha ett lotteri och undrar om du vill ge oss ngt? Va? varför det? Varför vill du ha mina pengar? Är personen bara ute och tigger ihop lite gratis julklappar men påstår sig komma från Igelkottens vänner eller liknande? Jag blir bara arg och irriterad. Jag är egentligen en hyfsat snäll och generös människa, men sånt där retar mig som ni märker.
 
Hade det inte varit fiffigare att säga: Hej vi kommer från "Rädda den tvåtåade silkesgöken" (obs vet inte om det finns ngn sån gök!) vi skall ha ett lotteri och vi kommer att ha en skylt med namn på de som skänkt priser till vårt lotteri, Vill du vara med? Visst låter det bättre? Än får vi ngt? Jag blir så less på sånt där. Jag betalar redan så mycket moms,avgifter och skatt så jag är redan med och finansierar kvinnomuseum, kulturtjafs och annat tjoller redan. Det räcker med det. Vi brukar skänka jylpyssel och liknande vid jul ett två olika ställen så jag känner att vi bidrar till välgörenhet. Samt lite då och då till ställen som verkar vettig. Nu har jag varit nog sur den här dagen så nu kan jag fortsätta dagen med ett leende.Tack och hej leverpastej.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela