myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

50+

Publicerad 2013-10-01 07:37:22 i Allmänt,

Jajamensan nu börjar resan på andra sidan. Men det känns bra speciellt efter dagen igår. Jag hade det så bra. Jag gjorde just ingenting och hur ofta gör man det. Surfade runt och kika på dockskåp säkert i två timmar. Läste och bara petade navelludd. Mycket trivsamt. Eftermiddagen och kvällen var trevlig. Hade ju ingen baluns utan bara lite stillsamt. Jag trivs med stillsamt hahahaha. Likadant med fester, lite mys och surr och trevsamheter. Jag tycker om att bara vara med folk jag tycker om och sen så är jag ju kvällstrött. Igår så frågade en av sönerna - Vad gör ni på fredag kväll? Han ville gå på bio och se en film som även vi ville se. Trevligt tyckte jag,vilken tid sa Dan`? kl 21,00 var svaret. Då tittade min man på mig och först så fattade jag inte riktigt vad han ville förmedla med den blicken. Men plötsligt förstod jag....naturligtvis så skulle jag somna. Blir det för mysigt då somnar jag, det är säkert. Åtminstone om Dan är nära.
Idag så skall jag på banken. lite jobb och sen naglar och sen lite jobb. Ikväll så blir det nog ganska lugnt tror jag. Jag fick ju så fina blomster igår så jag skall nog njuta av dem och arrangera dem lite snyggare än jag hann igår.
Jag har oxå skaffat instagram...ohyes....jag tog klivet ini 2000talet. Fast jag har inte riktigt fått kläm på det där riktigt. ( om det är ngn som för en stund trodde att jag fixade det själv, så tackar jag ödmjukast)
 
Jo förresten måste kolla in en skärmaskin som vi har på butiken. Jag håller ju på skapa tillsammans med My inbjudningskort till sonens bröllop. Kan konstatera att vikning tar tid och är svårare än man kan tro, Men på denna maskin skall det finnas en vikhjälp tror jag(läs hoppas jag) så nu lägger jag min tilltro på att det kommer att bli bra.
Förresten nu höll jag på glömma, lilla stumpan kommer ju ikväll, då modern skall på träning. Kul då hon nu har klämm på oss och inte betraktar oss som ett störande inslag. Hon är nu glad när hon ser oss och tjusar med hela ansiktet. Är det ngn mer 'n jag som säger tjusar? Jag menar då hon drar ihop hela ansikte och kniper ihop ögonben och ler samtidigt. Hon är så go och håret växer. Nu kan man se att hon har rödblonda inslag. Jag var ju rödblond som barn och Farmor har härligt rött hår så hon har att ärva. Nu tycker jag att hon har moderns färger men hon är nog allra mest lik Pappa. Men igår så var hon lik Morfar....hon sköt fram hakan på ett sätt som morfar ofta gör, och ser sådär avvaktande ut.
 
Lilla Liam har ett blandat förhållande till Milou. Han tycker nog att hon är lite hårdhänt och påfrestande. Men å andra sidan så är hon liten vilket förtydligar hur stor han är. Igår så gav han henne en cocosflinga och var mycket nöjd med sin egen generositet. De är så goa, småpluttarna. Nä nu så slutar vi pjöllra och dricker lite kaffe istället. I eftermiddag kommer det ytterligare en recension av boken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela