myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ett snabbt litet inlägg

Publicerad 2013-10-07 09:10:06 i Allmänt,

En av sönerna hade en flickvän som vi tyckte lite extra mycket om. Tyvärr så funkade det inte tillräckligt mycket. Vi har hela tiden hållit kontakten och hon har funnits i både makens och mitt hjärta. En underbar tjej med humor och kärlek. Men nu har hon äntligen funnit ngn annan att tycka om. Vi trodde att det skulle kännas jobbigt först men det är bara med glädje som jag kan säga att jag är så lycklig för hennes skull. Hon förtjänar verkligen en toppenkille och skulle det visa sig att han är en buffel så kan hon ringa vilken tid på dygnet som helst så kommer jag......
Det kan vara lite konstigt det här med flick och pojkvänner och har man hunnit fästa sig vid ngn så är det lite svårare när de skiljs åt.
Men vi har väl i det stora hela haft tur, då de vi har är fina rejäla mtrl hahhahaha. Sen att komma in i vår familj är nog inte det lättaste heller. Vår ena svärson får minsann gliringar och påhopp hela tiden. men det är så vi visar vår kärlek hahahaha. Det kräver nog en tid för de nyanlända i vår familj att förstå hur vi fungerar.
Vår ena son har dessutom funnit en kvinna som är fantastisk. Så förnöjsam och lugn och med skinn på näsan och värderingar som jag beundrar. Jag kan med glädje lämna bort honom till denna kvinna. Hon fostrar honom med kärlek hahahaah och hon behöver bara se på honom så fattar han vad som skall göras. Skulle de ngn gång få barn så skulle de bli lyckliga och förnöjsamma små glin.
Min andra flickas pojkvän har vi inte hunnit skrämma tillräckligt mycket än. Han träffar vi allt för sällan faktiskt, då hans arbetstider är så konstiga. Men jag tror inte att han är den som skräms i första taget, då han också är en person som tar det som det kommer. Fattar inte hur en del klarar det. På ett plan så är jag en ganska sorglös person som tar det som det kommer. På resor tex då är det skönt att bara glida runt eftersom det är så man upplever en ny plats. Men på andra områden vill jag planera och organisera och helst ligga två veckor i förväg. Det är nog därför jag är våg.....det skall alltid vara jämt i vågskålarna. Lite himmel och helvete, men ärligt talat så är det ibland skitjobbigt att vilja ha både socker och salt, blåsigt och vindstilla. Ja kära värld vilka knasiga individer vi människor är. Det här blev inget snabbt litet inlägg. Men det är det bästa med att pladdra i den här bloggen, man får tjattra bäst man vill. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela