myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jahaja.....here we come again....

Publicerad 2013-10-18 07:11:04 i Allmänt,

Vaknade med ont i öronen och halsen. Det är en märklig upplevelse med ont i öronen. I mitt fall gör det ont, snett in bakom örat !! Men det är ju inget nytt för mig om man tänker de senaste veckorna. Utan problemet var ju att jag skulle till tandläkaren idag och göra sista rotfyllningsgrejset. Men det kan inte vara så fiffigt att gräva i munnen när man har ont i halsen och säkert full av basilusker. Så jag rådgjorde med maken. Han blev mest upprörd över att jag hävdat att det kändes bättre och det har det faktiskt gjort tills idag....igen. Så istället för tandis blir det vdc igen och antagligen en avbokningsavgift från tandis.....men ärligt talat så var jag inte ledsen över att inte få gå idag,
 
Ja efter beslut så satte jag mig ner och drack lite kaffe och såg gårdagens post, som jag inte öppnat. Kan ni tänka er, jag slapp avbokningsavgift för där fanns det ett brev från tandläkaren där de ville omboka tiden från idag till den 25:e. Yippie säger jag, men måste i alla fall till farbror Doktorn.
Vi får väl se om de hittar ngn ytterligare produkt som de kan ge mig. Så att jag inbillar mig ett tag att jag kommer att bli pigg och frisk...jag bitter... nähä?? Lite skoj och lite allvar faktiskt, det tar på att inte vara frisk även om det inte är ngt allvarligt och farligt. Har inte ork att ge bort till baciller och virus eller ngn annan otäck livsform. Jag behöver den själv. Vi är ju i en hektisk period av arbete och beslut så inte hjälper det till om krafterna tryter.
 
Men för övrigt så är det bra...hahaha. Maken jobbar mycket nu och ibland så blir jag irriterad. Men då kommer jag på att bita mig i tungan för jag gjorde likadant i flera år och han stod ut med mig då. Så då fick jag dåligt samvete, men irritationen fanns kvar. Tills jag insåg att man kan vara irriterad och sur utan att påpeka det för den andre. Genast när jag insåg det så kändes det bättre. Det hjälper faktiskt om man kan erkänna att man kanske inte är en sådan fin och förstående person som man skulle önska att man var. Han eller jag jobbar ju så mkt för att vi måste det och att det krävs/krävdes det.
 
Hoppas att vi den här söndagen kan ta det lite lugnare. Tror att vi behöver det och att det bör gå att fixa.
 Nu har vi då inga kattgårdar. som skall byggas,eller vinterdäck, butiksbygg osv. Jag har en massa småfix, som jag behöver göra så en hemmadag skulle inte sitta fel. Nä nu blir det en kaffe och sen lite kläder och tandborstning. Då är man redo att ge sig ut i livet igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela