myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag och piggare än på länge

Publicerad 2013-10-05 08:17:44 i Allmänt,

Gårdagskvällen var skön men kort. Jag vilade nästan hela dagen och det var välbehövligt. Nu när kroppen vilat så känner jag att det var så nära tills den bara ramlat ihop av trötthet. Men den behöver mer känner jag så jag kommer nog att försöka ta det lite lugnare ett tag.
Idag blir det jobb men det är inget som känns motigt i alla fall. Efter jobb blir det kalas och sen till kvällen finns det kvar ostbricka. Igår så mumsade jag och provade alla ostar till de olika "marmeladerna". Oväntat nog så måste jag säga att hallon och granatäpple var gottigottgott till alla ostarna. Efter allt det goda så snarkade jag ca 20 minuter efter Dan for på bion. Vilket partyanimal jag är....not.
Dagens middag blir nog ingen speciellt antar jag, kanske bara en filtallrik,. Vi kommer ju i princip från ett fikabord, så mat kommer nog att kännas oaktuellt.
Jag har dessutom lagt bort kisses kam på ngt ställe som jag inte har en susning om. Han börjar tova ihop sig igen, det brukar vara mest besvärligt på hösten och beror nog på fukten. Vi hade med oss den till stugan, men där var den tydligen inte (obs det är en man som har letat) Vi får väl köpa en ny...känns lite bittert då de är ganska dyra om man skall ha en bra. Brukar köpa sådana saker hos vetrinären och när jag lixs är där så kan jag köpa lite mer kissemat och beställa mer åksjukepiller.
Apropå kissemat, så börjar storkisse "svälla" upp igen. Nu kommer ju dessutom den årstiden då han mest ligger och sover och mat är hans stora happening. Tycker inte att de får för mkt mat eller???. De får alla tre, mat två gr/dag och det brukar bli 2 dl per gång. Är det inte lagom?
Får inte glömma papperskäraren idag. Måste börja så smått med korten. Men först skall jag skicka ner ett prov så de får lägga till eller dra ifrån. Nä nu rundar vi av för ett tag...vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela