myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag och det snöar inte....

Publicerad 2013-10-14 09:07:42 i Allmänt,

Hade hört att det skulle börja snöa i veckan, men det verkar då inte ske idag. Jag är kluven till snön....tycker ju inte om snö. Hur det kan komma sig att jag bor häruppe i snöcentrum, vet jag då inte. Det där om att det blir ljusare det köper jag inte. Föredrar regniga höstar framför snö. Men jag har då alltid sagt att klimatet inte berör mig så jättemycket. Jag fäller bara ner "visiret" och är inställd på skitväder en massa månader. Sen fäller jag upp några veckor och njuter av solen och sen fäller jag ner igen. När folk frågar mig eller säger tex vilken storm det var idag, så har jag i princip inte märkt det.
Men jag blir allt mer känslig med åren hahaha. Känner för första gången någonsin att jag är inte förberedd på vintern. Känner mig som en liten hasselmus som inte samlat tillräckligt med nötter. I våras hade jag känslan att vintern hade varit oändlig och jag ville ha sommar. Ja det är väl härligt att ändra lite på sig hahhaaha
Men å andra sidan vill jag ha snö nuuuu, för folk blir mer inställd på vinter, jul, inomhustid och de handlar mer i butiken. Ja så är det människan är en väldigt enkel varelse och är otroligt påverkbar.
Vi i handeln märker det på engång. Om det står i Vk att nu höjs räntan, så genast är det lugnare på jobbet. Men står det ngt positivt tex nyanställning på ICA då handlas det igen. Detsamma om det görs ngt på tv tex ljus, så genast så handlas det ljusmassa som aldrig förr.
 
Ja om ngn skulle anse att vi människor är smarta och individuell så kan jag dementera det å det kraftigaste. Tror inte vi är smartare än vilken labbråtta somhelst.
Idag så tänkte jag börja lite senare än vanligt då 08.06. Hade återigen en sömnlös intro på min natt. Så jag är fortfarande i morgonrock, ovanligt för att vara mig. Så nu ska jag väl ta på mig och börja ta tag i dagen.
Läste ngt kul idag:
När jag får problem så sjunger jag
Då inser jag att min röst är värre än alla mina problem
 
Kul va?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-10-14 10:02:05

Tjenare ska du inte sadla om och bli författare? Du har en klar talang! Följer din blogg med spänning! Kram marianne

Svar: Kul med följare haahaha. Nja författare tror jag inte detta handlar mer om att få surra av sig och bara få pladdra. Det är faktiskt ganska bra att få skriva ner sina funderingar för då blir det lite lugnare i skallen hahahaha
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela