myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ojsan glömde inlägget igår

Publicerad 2013-10-09 07:21:56 i Allmänt,

Jag var så effektiv igår afton och gjorde allt möjligt fix. Nu när kissarna är inne så blir det lite mer städ. De har ju jättekul med kartonger som slaktas och dras småbitar av. Får de tag i en tidning så är det morsning och goodbye med den. Det är väl speciellt Morris som är värst. Ja men det får vi ta, bara de har det trevligt så...
Sen så hann jag även med lite pappersgrejs och ikväll fortsätt det med det då det snart är momstajm.
Såg i tidningen att Creative Lounge gått i KK, så oväntat och skrämmande. När välkända och prisade företag bara poff!
Apropå poff så har det inte gått över min evighetssjuka. Ett tips googla inte för då inser du att du i princip är döende. Igår läste jag om att man inte skulle ha hosta i mer än 12 veckor för då kunde man få blodförgiftning!!!.
Shit pommes frites nu är det nära hahahaha. Nä allvarligt igår så hade jag så ont i halsen att jag knappt kunde dricka och svälja. Idag är det bättre men inte bra. Hade tänkt kontakta sjukvårdsupplysningen idag för att få lite mer på benen om hur länge det tar innan pencillinet är "färdigverkt"
Är betydligt piggare än innan men inte bra och jag har inte tid med det här tjafset.
Idag blir det besök från Panduro, skall bli intressant och få höra vad de villl då? Antagligen pusha mig att öppna norrlands största Panduro hahahaha. Nja jag tror inte det men vem vet vad ödet har i sin rockärm.
 
Idag fyller lille Viggo 5 år, hipp hipp hurra. Så det blir nog lite sång i telefonen i eftermiddag. Milou är idag 11 månader och igår så tog hon steget att gå på heltid. Hon har ju tagit lite steg då och då men igår så gick hon hela tiden. Tänk att nu har vi tre lurvar som kan springa omkring hemma. Vi har dessutom insett att de leksaker vi har är inge kul alls. Så vi måste definitivt investera i lite roligare grejer. Loppisar är ju perfekt om man skall ha lite såna grunkor.
För övrigt så rullar det mesta på som vanligt och det är ju bra. Både jag och maken gillar när det brara rullar på i maklig takt. Vi är inte särskilt hipp och äventyrssugna. Men gör vi ngt så brukar vi suga ut allt av det så vi är nöjda ett tag hahahah.
Nu skall jag snart iväg till jobbet och plocka ihop lite pyssel till Etiopien !!! Ja vi har fått en förfrågan från läkare eller sjuksköterskor utan gränser, kommer inte ihåg vilket. De skall dit och fixa ihop ett sjukhus och skall göra en lekterapi och behöver lite mtrl. Vi brukar inte ställa upp och ge till hött och bött men vissa saker ställer vi upp på och det här kändes ok.
Vissa organisationer nästan förväntas få saker, vilket retar mig oerhört. En del presenterar knappt sin ide utan tycks tro att det är bara att få, för att de kommit på en ide. Skall prova kanske? Skall kila över till Ica Gourmet och säga att vi skall prova ett projekt om hur oxfile kan påskynda tillfriskning av evighetsförkylda !!! Kan de skänka lite provmtrl?
Nä nu ska jag inte vara sur och grinig så tidigt på en onsdagsmorgon. Istället skall jag gå och leka lite med kissarna.
Ställer in det utlovade inlägget til lunch
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela