myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Trumvirvel...............

Publicerad 2013-09-26 07:08:27 i Allmänt,

Tada........jag har hittat telefonen!!!!!!!!.............what? Skulle kolla en reka och scanna.....och ur den pärmen trilla den ut. Yippie det känns så bra. Men nu måste jag ställa mig i telefonköer igen, men det är det värt.
 
Nu ett litet internmeddelande till en av mina arbetskamrater: M har för mig att du sökte gardiner i mustiga höstfärger. Det fanns på expo höstigt varma färger med mönster. Jag tog en bild som jag skickar till dig, Sen fanns det en annan serie med löv som gick i skogsgrönt. Jättefint, jag köpte en duk i det mönstret.
 
Åter till ordinarie sändning. Jag for till dottern igår och vi städade och röjde. Hon hade under tiden vi var i Turkiet fått en imponerande samling fruktflugor. Nu gäller det att städa så att allt förvinner. Läskedrycksflaskor är ju ett populärt tillhåll för de små liven. Ja allt som är sött. Men hon hade avlivat ett anselig mängd som i princip låg i små högar.
Anders hade en ganska stooor skål med smarties. Den ville jag ju slänga, My sa att då blir nog A ledsen....Men sa jag inte hälften så ledsen som om han tänker att i den skålen ligger det massa flugägg, måste vara mumma som "barnkammare"........
Sen så for jag hem och städade och jobbade på så mkt jag bara hann. Vi skulle gå och besöka en nyinflyttad men hon var inte hemma så det får bli på söndag( styrelsejobb).
 
Åh herrejisses så mycket jag tycks ha att göra, men i ärlighetens namn så är det nog inte så mycket utan behöver nog bara organiseras upp i lillhuvudet. Tanken är att vi skulle fara upp till stugan och vintra och det stressar mig. För det är tid som jag skulle kunna använda till annat. Just det där tänket har jag ofta, det är sjukt.....Jag måste läsa Bodil Jönsson bok om tid igen. Jag är som en travhäst som lätt kommer upp i galopp när det egentligen räcker med ett stillsam skritt. Det brukar hjälpa om jag läser och funderar lite då och då hennes böcker.
Men samtidigt så är detta ett men som jag fått nästan som ett ärr sedan jag "gick in i väggen" Har svårt att uppfatta tidspann. Blir ofta ett virrvarrr av massa oj det måste jag göra eller det måste jag hinna. Saker och ting som inte alls är under tidspress och i ärlighetens namn så får det ofta till följd att det som är mest bråttom med försvinner i allt brus.
Jag har tänkt mycket på detta under hela sista halvåret och kommit fram till att detta är absolut inte bra för hälsan eller för ngt överhuvudtaget. Jag skulle behöva göra ett break och ta reda på hur jag går vidare.
Hmmmm intressant tanke och väldigt skrämmande. Jag älskar verkligen mitt jobb, men jag har börjat få varningssignaler som inte är så bra. Igår så snäste jag i princip till en kund.....inte bra. Allt tyder på att jag inte mår så bra. Nu ett förtydligande...jag mår bra överlag, men jag har beslut som står och stampar och det gör att jag inte mår bra. Rörigt? ja absolut, det är ju därför jag blir så stressad.
Men den här bloggen är jätteskön för mig då jag kan skriva ner allt i princip som jag tänker på. När man skriver eller säger högt sina tankar så blir det nästan som en åderlåtning. Nä nu blir det en kopp kaffe till och iväg till jobbet. Det är tur att jag har så fina och goa arbetskamrater, som man kan lita på och som vet hur snurrig jag är och bara skakar lite lätt på huvudet och återgår till sitt jobb hahahhhaha
 

Kommentarer

Postat av: farmor2010

Publicerad 2013-09-26 10:25:39

Såååå skönt att du hittade telefonen!
Där ser man, det mesta kommer fram till slut:)Ska berätta en kul grej imorgon om "försvunna trosor" i min ungdom.....

Snyggt tyg! Har hunnit köpa redan till två rum men saknar ännu till köket så jag ska kolla upp dom....TACK!

Postat av: farmor2010

Publicerad 2013-09-26 10:36:59

En tipps till MY nu då jag läst hela bloggen....
Bananflugor älskar äppelcidervinäger llr liknande! Om man blandar vinäger med lite matolja i ett glas och ställer fram det på ngt lämpligt ställe så "dras" dom dit och druknar:)

Ska ta med en bok till dig imorgon, Maria Scherers "Du är inte ensam". Den är sååå bra och har hjälpt mig!

Oooops en dag ledig och så får man så mkt att orda om:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela