myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon

Publicerad 2014-04-09 08:19:29 i Allmänt,

Nu har jag gjort momsen och skall bara fylla i papperen. Så skönt och så lättsamt det gick. Solen lyser på mina skitiga fönster, men det gör inget alls för jag känner mig så nöjd med att ha gjort klart lite pappersgrunks. Var och skulle köpa toner men två av färgerna var slut. Så då for jag hem och beställde från Inkclub istället. De har även orginalpatroner, lite billigare än handeln. Känns väl sisådär att beställa istället för att gynna lokala handlare. Men är det slut så är det.
Tittade in på Lindex och såg barnkläder både till småprinsarna och till Milou. Ojoj vad jag hade kunnat gå bananas där.....problemet är väl att vi inte har samma smak jag, barnen och föräldrarna hahhaha. Pratade med äldsta flickan igår och den äldste gossen var hemskarns trotsig nu. Minns att det var jättejobbigt, speciellt när det var lite utmanande kommentarer och trots. Men det är bara att stå ut även om man skulle vilja ställa ut dem på bron haahaha
Idag skall jag åka in på jobbet lite senare, efter lunch tänkte jag. Det är vad jag planerat i alla fall. Vi får se.....
Känner mig i alla fall på bra humör,men lite skakig. Har en massa energi och ändå oföretagsam. Märklig känsla är det. Tänker att jag skulle ha möblerat om.för att få ngt att koncentrera mig på,men står bara och tittar och går iväg. Nu har jag ju egentligen massa som behövs göras men det är ju inte lika roligt hahahaah Nåja skall ta tag i det nu...främst är det väl att ta fram lite pärmar till bokslut och sortera de papper som skall in på granskning.
Har även lovat kära maken fläskpannkaka idag så middagsplanerna är klara och lättsamma.
Jag broderar ju en hel del nu och det är så vilsamt och som balsam för själen. Synd att jag inte gör det året runt, men det är ju aldrig försent att börja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela