myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Idag så fyller kungen år.

Publicerad 2014-04-30 08:16:39 i Allmänt,

Hipphurra för honom...hurra hurra hurra hurra, för fyrfaldigt skall det vara, Jag är ju rojalist,men anser att Madeleine inte skall ha titeln prinsessa. Tycker inte att hon utför jobbet till belåtenhet och därför kan vi ge henne sparken.
Har pratat med äldste sonen nu på morgonen och han sitter på bussen och har lite tråkigt. Så vi surrade ett bra tag tills han batteri tog slut.
Nu äntligen har vi hittat boende nere i Uppsala , det var inte enkelt skall jag säga. Det mesta vi fann låg himlarns långt bort eller var uthyrt eller låg på en ö. Så tills slut fick vi sänka ribban på krav....vi ville ju ha ngt som rymde oss alla och vi blir många, finnas ett riktigt kök, ville ha vatten i närheten och inte så långt bort och inget utedass. Nu är det en 6bäddars stuga men verkar rymma fler och har sjö och wc och dusch och ligger ca 4 milfrån Uppsala och var ledigt.....
Dyrt ja... men vi får betrakta det som semester oxå. Nu får vi hoppas att vädret är med oss i alla fall. Har kollat om fästingar oxå hahaha och där finns inget TBE virus,,,skönt för barnen i alla fall.
Tror jag föredrar mygg framför det där eländet.
Var barnvakt igår och när vi skjutsade hem mor och barn så hade lillan fått post från farmor och farfar. Så fina grejer...det absolut roligaste var att det var precis det vi tittade på när vi var på stan sist. Samma klänning och byxor osv. Vi skrattade och sa att farmor har koll....
Lillan är inte lätt att tas med nu...rackarns vilket humör och minspel hon har. Ojoj men tur att man glömmer bort de egna barnens alla utspel och trots och bara minns dem som helt fantastiska som små. Det värsta är att hon drar sönder alla leder på sin mor som just nu har extra ont. Kanske dags att modern får ha tjocka vantar på sig....ja man kan ju skoja om det, men ont har hon.
Viggo har nu fått plats på skola....fatta ni skola. Lilla gubben skall in i systemet.....Om ni läser om att en kvinna har skällt och daskat barn på Röbäck så är det jag som dängt upp ngn annan unge som inte varit snäll mot våran prins.
Kanske skulle säga upp mig och starta hemmaskola???? Nej det kommer att bli bra det där och jag tror att han kommer att trivas och få många kamrater. Han har ju mer oro i kroppen än lillebror och vill ständigt ha ngt att göra. Kan nog vara stimulerande för honom och jag tror han kommer att gilla skolan.
Idag så stänger vi lite tidigare och sen skall jag fara på ica och handla lite....skulle tro att det blir att grilla? Vi och hundratusen till......
Men vi firar även 19 år idag <3<3 jag och kära maken. Det är idag som vi räknar som "våran" Vi kände ju varann sen tidigare, men inga romatiska  känslor fanns. Sen var vi på dans och helt plötsligt såg vi varann i ett annat ljus och förvirringen var stor. Men vi kapitulerade och insåg att istället för kämpa emot skulle vi omfamna våra känslor. Sen dess så har vi tampats och kämpat men aldrig förlorat tacksamheten över att få älska varandra. Vilken tok som helst kan ju bli älskad men att hitta ngn som man själv älskar är lite trixigare. Vi har ofta varit oenig men aldrig förlorat känslan. Vi är sött och salt, betong och gräs, hav och land..men vi behöver varandra för att bli bra människor. Jag tackar alla gudar i världen allah, gud fader, shiva och buddha och kanske en handfull gudar till att jag fann denna underbara man.
 

Kommentarer

Postat av: Fia Jönsson

Publicerad 2014-05-02 08:20:49

Farmor är lite av en häxa på alla sätt o vis.......kände på sig att d var d Millan ville ha😍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela