myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ny dag :)

Publicerad 2014-04-08 08:42:11 i Allmänt,

Sitter på jobbet...jajamensan lite skakig och så men jag är här. Jag blir lite folkskygg när jag ramlar ner i mina hål. Men det är ingen fara då jag vet vad det beror på och jag får ta det lite pö om pö. Tycker om att vara här och se så fint det är. Mina kollegor har verkligen toppat butiken. Ser en hel del inspiration och fina färger överallt. Tycker själv att det blir mer inspirerande med tips och så på vad man kan göra. Igår så gjorde jag ngt trevligt, jag och Milou var på Öppna förskolan. Det var jättetrevligt och jag kände mig väldigt välkommen som mormor.
När mina egna var små så var vi ofta på öppna förskolan, Jag var ju hemmamamma så då kände jag att det var viktigt för barnen att träffa andra barn. Nu är ju de flesta på dagis, så det verkar som det är mest mindre barn och deras föräldrar där.
Senare idag så måste jag iväg och köpa toner till skrivarna på jobbet. Det är slut eller nästan slut på alla. Vi har 4 skrivare ???? men vi använder inte alla hela tiden. Blir nog att handla oxå,,,,på Maxi. Konstigt nog så känns det inte jobbigt alls. Beror nog på att när man jobbar med människor så kan det ibland kännas som om man får nog av folk. Att då trängas på Maxi brukar inte vara ngn hit.
Jag har även lite moms som skall göras färdigt och vi har börjat med bokslutet. Så sysslolös är jag inte, men väldigt noga med att ta det lugnt. 
Kroppen reagera direkt om det blir för mycket, med magknip och skallebang. Visst är det egentligen gaska häftigt att det blir så. Tror det är därför jag känner mig trygg i min kropp. Den är inte vacker men min bäste vän haahah poetiskt eller hur.
Har pratat med äldste sonen och han är nu i Kambodja, Frågade om han längtade hem....ja till i december för då får jag min nya skoter som jag beställt blev svaret.
Han skulle stanna i det landet i en månad och fara runt här och där och se sig om. Han skulle besöka lite av de där hemska ställena med tusentals skallar efter de massakrar som gjordes av landets diktator. Huvvaligen vilka tok det funnits och finns.
Nu ska jag dammtorka lite...vi höres gott folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela