myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag

Publicerad 2014-04-16 07:21:12 i Allmänt,

Jahaja då var det onsdag och det betyder Kardashians och Grey Anatomy, på TV. Gillar verkligen att sitta och se det med kära maken. Kanske vi får in ett avsnitt av Homeland oxå......Vad vi ska se för serie sen har jag inte en susning om, Vi har ju börjat på några men inte känt att vi velat fortsätta. Serier är som sagt det enda på dumburken som vi är intresserad av gemensamt så att säga. De flesta andra program skiljer sig smaken åt, rätt rejält. Men vi har inte heltförsvunnit ini dumburkens värld. Missar vi ett program så är det ingen fara, vilket känns skönt att veta.
 
Anser att tv förlamar oss alldeles för mkt. En tid i livet såg vi nästan inge tv alls. Det är ganska skönt att veta att det går bra, det oxå. Ibland så försvinner strömmen i stugan och då händer det att vi blir heltförvirrade...vad ska vi göra nu??!!! Ingen lampa till läsning heller???? Sitta och prata??? jamen det skulle gå, men det har bara känst konstigt. På sommaren kan man alltid gå ut på bron och sitta och surra. men oftast beror ju det på att det är oväder som strömmen far så det är oftast bara kallt och trist.
Ja kanske skulle säga lite om gårdagen som bara svischade förbi.......skulle ju till revisorn och sitta....men det blev inte så...tydligen var det så tydligt och ordentligt att jag behövdes inte ...yippie.Vi kunde ta lite över telefonen. Istället lyckades jag läsa en ganska tjock bok på två timmar. Blev väldigt förvånad själv, hur fort det gick. Läser väldigt fort och det var en bra bok, skriven av Marie Jungstedt. Gillar verkligen att läsa men det har varit långt mellan gångerna sist var i somras. Jag har verkligen slappnat av och mår riktigt bra får jag säga. Skört är det men med små steg i taget så kommer detta att bli bra.
Fick ett roligt besked igår, mellansonen kommer upp och kommer att tillbringa två dgr hos oss.Kommer att bli väldigt trevligt och ngt att se framemot. Men oftast är det så mycket han skall hinna med att göra att man får verkligen passa på när man kan. Det är ju många vänner som vill träffas och det tycker jag är viktigt.
 
Ja vad är det mer på gång??? ingenting och hur mycket som helst hahahaah. Imorgon går en av mina kollegor på gravledigt (vet att det inte heter så nuförtiden) och det är med blandade känslor. Är så glad för dem att de skall få ett litet syskon till lillan och att hon får lite tid till vila innan ankomsten.Men samtidigt en kollega som blir borta skitlänge.....kanske till hösten 2015??? harreminje så länge det låter. Men vi är ju ett litet järngäng kvar så det kommer nog att bli bra till slut. Bara jag kommer ur den här svackan och får imig lite jäklaranamma. Hmm går det att köpa på burk tror ni????
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela