myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Det är inte vi två längre....

Publicerad 2014-08-29 07:46:54 i Allmänt,

Jag och min gamla dator.....den här är så ny och inget av mina program fungerar typ bankerna....man måste in i ngt som heter .....ja jag kommer inte ihåg vad det hette men det måste installeras ngt och jag fattade inte ens vad...fattade inte ens förklaringen.
Stefan hjälpte mig att få igång denna igår och allt är annorlunda och modernt. Maken var inte tillgänglig heller för hjälp, så här sitter jag och har inte en susning om hur man gör. Nåja nu är det bara en person som drabbas men jag får se om jag kan lösa det ändå.
Vi skall till stugan i afton så kanske det går att vänta in i det sista med räkningarna.
Igår inköptes det en fälla för vår mus.....men jag antar att vi måste köpa fler. Vi har ju rätt stora ytor och en fälla vet jag inte om det räcker. Det är rätt sorgligt med tanke på att han eller hon var så rädd och så otroligt söt.
Jag berättade förkisse igår när vi lagt oss att vi skall till stugan och att han skulle få följa, då tittade han upp och såg på mig. Men blicken var mer att du skojar väl inte nu?
Som de flesta vet så måste jag ju ha ljudbok för att kunna sova, ja det är väl ngn psykisk sak och antagligen ren inbillning. Men när jag provat utan eller försökt att inte använda den så ligger jag vaken i timmar och somnar i ren leda...på småtimmarna. Jag funderar på.....ja dumheter tex, julklappar, fakturor, butiksinrednng, skyltning, gardiner..
Sen ngr veckor så har jag använt mig utav ngt som heter Storytel som man laddar hem i telefonen för en kostnad. Mycket bra har alltid med mig min bok och kan ställa in när jag vill den skall stänga av. Vanlig cd går ju tills den stannar. Vilket är lite meckigt med mp3 skivor som kan gå i 10 timmar.
Än så länge är jag mer än nöjd och nu behöver jag inte packa skivor och spelare och sådant när jag ska iväg ngn stans.
Var in och tittade på vädret i Florens och det var 30 grader där igår afton. Inser att vi kan nog packa ner sommarkläder. Lite ostadigt är det dock så det kan regna lite då och då också vad jag förstår. Men det gör inte mig så där mycket,,,vi tvingas kanske sitta i ngn trevlig bistro och dricka och äta gott och prata.
Nu skall jag dock hoppa ini i duschen och sedan ta mig till butiken. Men innan måste jag packa ner lite kläder och broderi så att maken bara hämtar upp mig.
Vi hörs gott folk och hoppas att solen lyser lite sådär skönt över er alla i helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela