myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag morgon 18/8

Publicerad 2014-08-18 07:52:11 i Allmänt,

Kära värld , vi är i augusti och har glidit med raketfart in i den sista sommarmånaden. Men jag har bestämt mig för att omfamna faktumet och glädjas åt den fantastiska sommar vi haft. Lätt?....nä vill inte tänka på kofta och sockar nu....inte än...
Men jag tycker ju om metaforer och ordspråk och jag har just hittat ett fint ett som just seglat upp på min favvolista på citat:
I mörkret vilar ljuset....
Jamen hur förtröstansfullt var inte den? Så himla fin....jag kan nästan se hur ljuset ligger ihopkrupet och sover i det skyddande mörkret. Snart vaknar det och allt blir bra igen....
I veckan så har jag en hel del att sjåa på med och det blir ett raskt uppvaknande, det skall gudarna veta. Men inte hela dagar så lite drälla runt har jag nog kvar.
Idag blir det i alla fall pappersdag till ca 14.00, så nu skall jag bara borsta tänderna så kör jag igång. Fastän jag är hemma så vill jag att det skall vara bortplockat och att jag har känslan av att jag är klar för att sätta igång. Annars distraheras jag lättare. Men först skall jag gå och ta ett kort på ett nytt projekt så lägger jag in bild senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela