myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag kväll

Publicerad 2014-08-31 21:18:01 i Allmänt,

Vi har just sett klart det sista avsnittet på de Överlevande....känns alltid tomt när man inte har ngn ny serie att följa. Vi skall avsluta HBO och ta tillbaka Via play då de verkar ha fått lite nya serier.
Helgen har varit bra däruppe i stugan och kisse har levererat nya råttor, tyvärr så bär han in döingar till oss. Inte kul och man måste se var man sätter fötterna på morgonen.
Maken fixade middag idag och det blev grillat. Inte så gott som det brukar vara tyckte jag i alla fall. Har kommit på att jag inte tycker om tjocka skivor kött. Vill inte ha dem brända längre men hellre tunna än tjocka.
I lördags åt vi ju surströmming och det var underbart gott. Vi åt fileer och det luktar inte lika mycket och det förvånar kanske ngn när jag saknar det. Smaken är inte heller densamma men det är bekvämt.
Har plockat fram broderiet igen och fick faktiskt ro att sy lite. Det är så avslappnande och det håller mig vaken längre, på kvällen.
Imorgon skall jag vara barnvakt en stund åt Milou som just nu är förkyld och My skall till doktorn för egen del. Skall bli mysigt att träffa den lilla goungen. Har förresten gjort falsk kebab idag och det tänkte jag till middag i morgon. Man tar 1 kg köttfärs rätt ordentligt med svartpeppar och en 1/2 dl aromat. Sen in i ugnen på 100 gr i 3 timmar och sedan en timmes eftervärme. Skall bli intressant och ni skall få en recension i morgonkväll.
Men nu blir det lite mer slötittande på televisionen innan jag går och knyter upp svansen och ropar på John Blund

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela