myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag

Publicerad 2014-08-26 07:49:58 i Allmänt,

Åh så svårt att bryta gamla vanor...åh vilken ilandsproblem. Jag kör på med mina kaffe koppar och jag får ont i magen. Nu"kan" jag bara dricka tre på hela förmiddagen :( Känner suget av kaffelust men ont i magen är ju min stora akilleshäl så det är bara att tänka om. Men det är säkert inte av ondo med tanke på hur många liter jag drack på ett dygn.
Jisses så dagarna går fort och jag hinner knappt sätta mig ner och pusta ut. men det är ljuvligt. Jag sorterar och slänger och flyttar runt allt möjligt här hemma. Tänkte ta tag i kökslådorna idag. Milou har sorterat mina lådor och det är sugrör i varenda en och upprullade plastpåsar. Så jag tänker nu försöka fixa till det lite. Sen så är det lite sortering av papper, men det avskräcker inte ens nu när jag inte stressar runt utan det känns faktiskt helt okey....vem hade trott det? inte jag i alla fall.
Fick ett tips från en arbetskamrat om att skaffa en kran med sensor...mkt bra tips men då kommer det väl för mycket vatten på en gång?måste kolla upp. Sen är jag ju sugen på att prova kattfontän....är det ngn som har provat så hojta till.
Kokade björnbärssylt igår med chokladlakritssmak!!! Har inte testat den än så betyget är inte satt. Undrar varför jag gjorde det när vi så sällan äter sylt hahaha. men jag gjorde bara av l 1/2 liter bär.
Var förbi och fick känna på storprinsens lösa tand...hihi jag minns hur spännande det var med lösa tänder. Nu har han två stycken som är lösa. Men inte så de "vippar" fram och tillbaka. Fortsättning följer.....
Tittade oxå på hans nya renoverade rum,så fint han har fått det med nya fräscha väggar och nytt golv. Kändes tom större än innan. Sen så hade de tänkt renovera ett av sina badrum och hade tagit hem prover. Jag tyckte att de färger de valt ut var bäst. Inga flashiga utan klassiska som man kan leva med länge utan att spy på mönster och fäg. Blev lite sugen, då våran toa är apful, men det får vänta ngr år till. Men vi måste fixa till duschtermostaten för varmt vatten blir det inte. Antar att sonen får komma hem och joxa och byta.
Klocka 9.30 har jag träff med en takplåtsfirma som skall komma och ge en offert på takrännerensning och lite plåtskadefix. Det är föreningsjobb och inget som jag själv kommitpå hahaha
Men...just nu måste jag tömma kisses låda.....han har avlagt visit där kan jag känna....att ngt så fluffigt mjukt kan tömma ut ngt så illaluktande kan vara svårt att förstå. Fy tusan...vad har han ätit....min björnbärssylt kanske!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela