myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Böcker, kuliga nyheter och full fart

Publicerad 2014-12-04 09:04:30 i Allmänt,

Idag var det tänkt att jag skulle vara halvledig. Först bokföring och sen en tur ut till mor för städ och handling. Men....anade redan igår att det inte skulle bli så så jag ringde till mor redan igår och förvarnade. Så det blev jobb idag i alla fall, men förhoppningsvis bara till 15. Så kan det gå...och går oftast hahahha
Men det är ingen fara det går fler tåg.
Sen så har jag laddat hem nya böcker,,,4 stycken bla Kepler och Läckberg nya böcker. Keplers böcker är ju så himlarns bra. Så jag längtar...men jag har även en bok av Lottie Knutsson som var den kvinna som var en klippa under Tsunamikatastrofen. Hon var chef på Fritidsresor och var som var en sorts landsfader under den hemska tiden. Hon skrev en bok om sina upplevelser och den efterföljande tiden. Har hört mkt gott om den boken så det blir bra. Sen en till om tsunamikatastrofen, av en kvinna som förlorade sina tvåbarn och man. Hon har skrivit en ny bok oxå som är en bok om hopp och vägen tillbaka, men tänkte börja med denna först.
 
Oj vilken liten bild....oj vilken stor bild...hahahaa
Sen så ringde min underbara man igår till jobbet och ville veta hur länge jag jobbade på fredag??!!
Jag: Hmmm tror halv fem eller fem om det är mkt folk....
Maken: Kan du sluta tidigare?
Jag: Något fundersam....njaaaa tror inte det....Tänkte att nu skall han på afterwork och hmm jag får ta bussen hem och inte ha mysfredag...utan hämta hem en make på nattkvisten.
Maken: Så synd för jag har bokat hotell i Sundsvall och tänkte vi skulle gå på IKEA...
Jag: Inga problem, när ska jag vara klar.
Så himla roligt och trevligt och så oväntat.Att vi då dessutom har en bra ljudbok i bilen är ju bara toppen och det gottaste på kakan.
Han är tammerackarn bästaste ever och min... bara min underbara.
Ikväll så kommer lillan oxå och nu har jag koll på att det är torsdag, hahahhaaha
Det är längesedan och det skall bli trevligt att få träffa den lilla gulletussan. Packade upp och fram för rensning och sortering alla julsaker vi har kvar. Oj så många lådor...men de var mest konstigt packade och inte fulla så det såg värre ut än vi trodde. Skall köpa nya lådor och likadana som vi har sedan tidigare på Ikea så vi kan packa och sortera och framförallt märka!!! så är det lättare att hitta vilken låda som är vad i och inte måste ta in alla. Dessutom så tar det en fjärdedelsplats, med den förvaringen. (Se på bilden ovanför)
Har visserligen en ganska stort uteförråd men vi har mycket grejer som tar plats. Det är däck, mattor, snickarbänk, skor, kappor och jackor och miljarders saker till.
Men just nu så blir det att dra på sig jacka och kila iväg till jobbet. Ha det så bra :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela