myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon och för allas koll så är det....Tisdag idag

Publicerad 2014-12-09 07:03:19 i Allmänt,

Igår så var det full fart hela dagen till sena afton. Hade personal sjuk så det var bara att köra i hundranittio knyck. Min kollega koncentrerade sig på att packa upp varor i mängder och jag skulle nog tro att det kommer en pall idag oxå, och imorgon.
Härhemma skulle det behövts en dammsugning och kanske lite dammtorkning vore på sin plats. Men jag antar att vi får ta tag i det en annan dag. Vi har båda två mycket på vår agenda denna vecka. Men det är vi ju inte ensam om denna årstid.
Direkt efter jobbet så for jag på en trevlig grej. Det var en bekant som annordnade en inspirerande inredningskväll och shopping på Presenta, samt föreläsning av två inredare. Med goodiebags och fina lotterier och vem tror ni vann det finaste priset enligt mig????Jajajamensan....jag vann!!! Jag som inte brukar se mig själv som en turgumma. Jag vann en övernattning i äventyrsrummet på stora hotellet???? så kul och det bev jag så glad över. Det verkar så fint där på stora hotellet och vi blev bägge två väldigt glada.
 Visst ser det mysigt ut??? och sen är ju alltid hotellfrukost.... underbart och måste vara fantastiskt i deras miljö. Självaste föreläsningen var väl lite blaha blaha och inget nytänkande eller inspirerande för fem öre om ni frågar mig. Egentligen ganska dåliga inredare...hahaahaah. Jag hade hellre hållit i den själv.....kaxobert det är jag det.....
Nu är jag ju långtifrån ngn piffig inredare, men jag vet en hel del om inredning även om jag inte praktiserar den här hemma....oj så konstig det där lät???? Men skulle lätt ha hållit i en bättre själv.
Men det var ändå en trevlig kväll och det var extra trevligt att få ha med mina flickor, som oxå vann varsina trevliga saker. Kommer nog att gå på fler sådana kvällar. Sen så är ju Presenta en väldigt trevlig affär och Erika som är ägare är väldigt bra. Så jag fyndade lite extra när vi hade 20% rabatt den kvällen. Kommer nog att nyttja lite rabatter ur godiebagen oxå.......
 
Nu över till ngt helt annat...har lyssnat på två böcker om Tsunamikatastrofen och de var ju allt annat än upplyftande, så tragiskt och hemskt och man kan åter fascineras av den svenska tafattheten som rådde under den tiden, från de svenska myndigheterna. Man kan lätt konstatera att det får inte hända katastrofer utanför kontorstid,,,,,utan återkom på måndag.
Så det kändes som trevligt att få börja med en annan bok igår. Vi har ju lyssnat klart på Läckbergs nyaste och .....ja bra men jag vet andra svenska författare rätt okända som skriver mycket bättre böcker.
Nåja igår så började jag på Keplers senaste....men redan efter en halvtimme så var jag så rädd att jag fick sluta och börja på en annan bok????? Så jäkla spännande...ni vet när man vet att ngn skall mördas och dörren är öppen och personen går och stänger och låser och man vet att mördaren är där inne och ett smygande och nervpirr är på topp. Huvvaligen så spännande och Kepler levererar på topp. Jag var så himlarns rädd att jag förbjöd maken att somna  innan jag kommit in i den nya boken hahahaahahah. Den kan jag bara lyssna på dagtid och med maken bredvid hahahaah. Ja jag vet att det är fånigt men jag har en sådan fantasi och lever mig in så hemskt i böcker och filmer. Så det är som om jag var där i allt läskigt.
 
Idag så blir det jobb och ett spännande möte, kan nog återkomma om det en annan gång. Antagligen kommer jag att vara helt slut efter jobbet då det kommer att bli en lång dag idag.
Men trevliga saker händer oxå det mer av denna vecka, lussefirande på förskolan  och då får jag se två av barnen sjunga tipp tapp och sen blir det väl lite fika och mys. Men vi skall även fara på julbord, vilket är flera år sedan. Vi skall fara till Brännlands värdshus som vi hört har ett fräscht julbord. Är lite nojig över stora fat som står framme och bärs in och ut.....men de lär visst ha mindre fat och lägger ut eftersom. Dyrt är det i alla fall, men å andra sidan så går man ut och äter en trerätters så kostar det ju en slant. Skall dock bli intressant och see om det finns ris ala malta...annnars är det inget riktigt julbord.
 
Mellansonen ringde igår och de flyttade i helgen och bodde i ett flyttkaos just nu, Sen så tyckte de väl att det inte var den bästa lägeneten men just nu så är det det som finns. Det bästa var väl att det var promenadavstånd till tåget till stockholm. Han pendlar ju dit varje dag. Så himlarns drygt att pendla längre sträckor. Jag tycker det räcker med att åka buss ner till staden hahaahaha
Nu önskar jag er en trevlig dag och ser ni en lussebulle så ta tag i den och mumsa i er den med gott samvete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela