myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jag är hatad..

Publicerad 2014-12-15 07:25:21 i Allmänt,

Jajamensan om man blir hatad av ngn så kan det kännas på två eller flera olika sätt. Antingen blir man ledsen och arg och känner sig orättvist behandlad eller så bryr man sig inte mer än att man skakar på huvudet och säger...jaja du patetiska lilla kryp...
I detta fall så är det det senare som jag känner.
Idag så kom det ingen tidning i brevlådan utan jag fick läsa tidningen på datorn. Där stod det att läsa om en grupp som hette Chaotic (felstavat?) nåja de sa sig hata entreprenörer för de ville bara tjäna pengar och lägga ner verksamhet om den inte var lönsam.....ja jag är en entreprenör. De själva var konstnärer och ville inte kalla sig entreprenörer då de inte tyckte det spelade ngn roll om de var lönsam eller inte.....men jag antar att de vill ha pengar. Pengar som jag betalar, liksom alla som bidrar till samhället. Jäkla idioter och samhällstörtare säger jag, stryk på rumpan skulle nog inte hjälpa. Det värsta straffet för dessa skulle nog vara en veckas arbete.
 
Jobbade igår och efter jobbet skulle vi få besök av sonen och flickvän och lilla kissepojken Lenny. Vår storkisse skötte sig bra och fräste ngr gånger mest för att markera att kom inte för nära. Nu skramlar ju tomma tunnor mest och väldigt intresserad och nyfiken på den lille var han. Så det gick bara finfint och de kommer att ta meden lille på julafton. Vi kommer att vara 11 st på jul i vår lilla lägenhet...plus två kissar.
 
Har satt igång med julklapparna som skall köpas och har återigen fastnat på pappa.....så svårt. Men det lutar åt gummistövlar.
Barnen är i princip klara och även till de födelsedagsbarn som fyller sent på året. 
Vi ska julklappslek och jag har snart fixat min del. Maken är klar med sin, men jag har ju fler att fixa åt. Han är ju ingen som tycker om att köpa men det gör ju jag. I mitt fall så hindras jag av jobb, annars skulle jag på heltid koncentrera mig på shopping hahhahaha.
Ikväll efterjobbet skule jag behöva fara och handla åt mamma så att det är klart tills i morgon. Men skulle inte satsa så stora pengar på det, antar att då är man både hungrig och less på folk. Ja det är faktiskt så att jag blir less....
Man ler och är trevlig i 9 timmar, så efter jobbet vill man oftast bara va i tysthet och med ett neutralt face. Är det fler än jag som känner så? Alla är väl mån om att vara vänliga på jobbet, men i serviceyrken såatt man måste vara glad.. Tänk att komma in på en butik och mötas av en vid kassan som är helt nollställd eller ligga på sjukhus och en personal kommer in och inte ler och är positiv. Ingen bra kombo, tycker jag i alla fall. Nu är ju jag för det mesta en gladlynt person, men det tar på att vara ständigt leende i timtal. Nä nu får jag sluta att vara så negativ, jag gillar mitt jobb och är glad och tacksam över att ha ett.
Nu kör traktorn runt och sandar här utanför och jag minns vilket liv det blev på mina ungar när de var litenoch stortraktorn kom. Det ropades och skreks......Traktorn kommer och sen full fart mot fönstret. Lite läskigt var det nog oxå, om det var en stor traktor, vill jag minnas.
Kassan den ena...gick sönder i helgen oxå...så otroligt passande....not.
Hade verkligen behövt den i lördags då vi hade hur långa köer som helst och jobbade så svetten rann. Skall ringa direkt efter kassakillen nu på morgonen och påtala vikten om att det skall funka kl 10 !!!!!
 
Nu skall jag dricka en till kopp kaffe och grunna på fästen till mitt nya armband som jag håller på att göra. Inte lätt alls att lösa och vill inte göra fel och börja om. Få se om jag blir klar i veckan.....och om jag törs visa upp det överhuvudtaget. Hade tänkt göra ett hemgjort klockarmband....ja vi får väl se om jag lyckas.
ha det så länge....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela