myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nu så....

Publicerad 2014-12-03 07:38:36 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka från ett ngt villigt blogguppehåll....anledningen heter fokusering. Jag var så upptagen igår att jag tog inte ens tid för lunch utan åt...pepparkakor. Inte fiffigt alls skall jag medge. Började med mina kära papper redan 4 timmar på måndag och sedan nonstop från halv sju till halv fyra igår. Efter det gick jag och tog av mig mrgonrocken och duschade. Så skönt....men hann ändå inte klart, så jag får fortätta en annan dag.
Idag så läser jag att det är politisk kris i landet...säga vad man vill om Löfven och han partifärg, men underbart tjurig är han i alla fall. Det gillas av mig i alla fall. liknar sossarna som sossarna en gång var.
Sen så såg jag en underbar annons från england där några föräldrar satt in en födelseannons på sin son. Det i sig var väl inget märkvärdigt, men till saken att han fötts nu och var nitton år. Han orginalfödelsedräkt var en flickas....
Så himla härligt tycker jag. Jag må ha hundra olika fördommar och föreställningar men inga runt homosexualitet. Där fattar jag inte alls konstigheterna som många fortfarande tycker är onormalt. Identitet och kärlek är väl högst normalt. Men vissa saker tycker jag visserligen är lite udda,,,,de som blir kär och gifter sig med murar eller bilar. eller delar säng med skor och staket......
 
Jag delar säng med min make och kisse som ligger mellan oss och kurrar. En tid i livet så delade jag sängen med barnen som inte kunde sova....jojo de somnade på en gång när de lagt sig mellan oss.
Nu är det bara drygt 14 dgr till mellansonen kommer hem för ngr dagar uppe i Umeå. Nu som en gift man....min lillgroda!!! Nåja han har ju gift sig med en fin flicka så jag kan leva med det.......men jag älskade honom först.
 
Just den meningen är från en sång som handlar om en far när han gifter bort sin dotter och den är så fin. Har sett det på youtube hundra gånger och blir så rörd varje gång. Gillar verkligen youtube, finns massor av kul att se där om man har en stund över för ingenting alls. I mitt fall så inträffar det oftast på fredagar och lördagar då det inget finns att se på dumburken, bara en massa skit i mitt tycke. Men på söndagkvällar, då ni....då kan man lägga bra serier eller filmer. Jag tror minsann att alla kanaler har kontrakt med videofilmsuthyrare eller aktier hos netflix och viaplay. 
Funderar starkt på att göra lussebullar...har inte bakat bullar sedan 2007...Gör jag ngt så har det blivit mjuka kakor och liknande och även det är sällan. Måste kolla om jag hittar receptet på lussebullar...minns att jag hade i kesella. Eller så övertalar jag dottern att göra om jag står för ingredienserna...vad säger du My??
 
Ikväll så kommer lillan hit för vi skall vara vakter ett tag. Ett tag sedan vi sågs, så jag längtar efter henne. Blir nog lite kafferep med dockan skulle jag tro. Eller ngn av de gubbarna i form av spindelmannen eller riddare som finns härhemma. Hon bjuder alla oavsett storlek eller utseende, vilket bör applåderas.
Men hallå......nu blev det fel......det är onsdag idag och inte torsdag som jag trodde.....åhhh hopplösa jag som alltid blandar ihop dagar.
Men idag var vk tjockare och det brukar innebära onsdag, för då är det bilagor med. Jag borde ha kommit ihåg det.....
Nåja det innebär varor och beställning på jobbet och det är där jag kommer att tillbringa min dag.
Idag blir det tomtehalsband och lussebullar i öronen. Det är ju dom tiderna och jag gillar ju att ha lite knasiga smycken så det är en bra kombo. Skulle ha fixat blinkande örhängen, finns säkert...hmmm måste googla,,,,
hmmm hittade bara gamla webbsidor. Måste dock söka vidare...
Men nu så blir det att göra sig i ordning för dagen idag som är en .....onsdag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela