myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag och idag är det jobb

Publicerad 2014-02-08 08:42:37 i Allmänt,

Såg på FB hur fint mina kollegor gjort inför alla <3 dag. Idag så blir det jobb, men tack gode gud så kommer maken med för jag orkar nog inte själv idag oavsett folk eller inte. Hade bara hög feber en dag och igår så var det nog inte så farligt men rackarns vad det slagit undan fötterna på mig. Men jag måste verkligen säga att det varit skönt att jag sovit bra på nätterna trots att jag mest sovit dagtid. Mitt x hade också besökt dottern med familj och blivit utslagen med hög feber och magknip. Undrar om det tar sig ut så om man inte är den sorten som spyr och laxerar hahhaaha.
Nåväl nu siktar vi framåt och hoppas att dett är över och att ingen annan närstående åker på eländet. Känner att maken ligger risigt till......men jag hoppas att det inte börjar idag.
Min mor har ju fyllt år men ingen uppvaktning blev det och vi beslutade att skjuta på det så inga baciller får tag i henne.
Funderar på en sak som säkert fler med katt också märkt. När man tvättat och kläderna ligger rena i en hög så vill gärna kisse ligga längst upp ? Har funderat på om det beror på att de ligger på bordet och katter tycker ju om att vara högt upp, men detsamma sker om det ligger på en pall. Handlar det om att smeta ner det med doft? för samma sak kan man se om man köpt nya kläder, direkt så ligger en kisse på dem. Tur är att kisse inte hårar,,, han släpper tussar som är lätt att ta bort.
Skall strax gå och väcka min andra hälft, fy tusan så skönt att han skött om mig och allt annat de här dagarna. Han är en klippa när jag själv varit ett litet uselt sandkorn.
Han offrar tom skidåkningen idag på tv för att hjälpa mig i butiken, det är tammerackarn kärlek....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela