myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tillbaka...

Publicerad 2014-02-03 07:39:44 i Allmänt,

ursäkta uppehållet på några dygn, men jag har inte riktigt haft tid. Har hjälpt dottern med flytt och en massa annat. Vi kunde se på torsdagen att när allt var tomt, att väggarna såg för taskiga ut. Precis som om de pepprat väggarna med skruvhål.... Så det har spacklats och målats och tapetserats för fullt. Maken har byggt om förrådet och skruvat upp och skruvat ner. Igår så blev det tapetserat klart i lillans rum och det blev så fint.
Hon var inte så pigg igår och hade kräkts ner sängen och hade feber och ville bara vara nära.
Måste verkligen säga att de kommer att få det så fräscht och fint. Skulle gärna ha bytt kök med dem på en gång, så vansinnigt bra planerat, med lådor och skåp. Avundsjuk jaaa....
 
Idag så skall sista varvet i köket målas och hallen påbörjas. Många möbler har köpts nya så det är så fräscht. Tror att de kommer att trivas, bra där i sin nya hem.
Det har varit mycket att stå i och ledigt har det kanske inte varit i ordets rätta bemärkelse. Men det har varit roligt att vara ledig ett par dagar och göra ngt annat. Ja jag har nog flytt lite från mina andra urtråkiga sysslor.
Idag så är mitt mål att det skall vara fint eller åtminstone byggdammsfritt när jag lämnar dem. Ikväll så har jag annat som måste skötas om och imorgon så är det åter till jobb. Har inte tänkt på jobbet ngt alls. Skönt med kollegor :)
Behövde verkligen det här avbrottet och göra ngt som blir klart och fint. Sen så är det alltid roligt om man kan hjälpa till och vara till nytta.
Ikväll så skall jag inte bara fixa lite med jobb utan även se lite mer på min favvoserie. Det är så spännade just nu och sorgligt, en av mina favvisar har just blivit ihjälslagen. Han offrade sig för klubben och sina vänner. Vilken konstig värld de lever i den serien. Än märkligare är att man tycker så mycket om dem trots allt eländigt de håller på med. Drog och vapen försäljning, prostitution och mord och allt därimellan. Men jag tror att mycket handlar om att de är så duktig på att skildra ytterligheterna och man kan se genom allt det där hemska de gör. Då är de så hudlösa och kärleksfulla och man se smärtan över hur de "tvingas" utföra det de gör.
Nu skall jag tvärdamsuga här hemma innan jag ger mig iväg.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela