myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag och på väg..

Publicerad 2014-02-04 06:37:59 i Allmänt,

Japp nu skall jag strax till jobbet. Är säkert en del städ som måste göras. Hade i ärlighetens namn tänkt åka in ännu tidigare men iddes inte....Lite slö och trött. Men det får man va ibland faktiskt.
Hörde att invigningen skulle ha kostat 22 miljoner?? tror jag inte ett dugg på? tror inte att gata/park och all service och uppstädning och sådana kringkostnader ligger inne i den notan. Tror hellre på närmare 30 mille, som den totala summan. Värt för att ett gäng renar och finska och norska samer skall gala för ca 1000 inresta "turister" ...nope....De 55 000 umebor som vill se renar kan ju åka en sväng mot Vindeln de brukar stå bredvid vägen. Tycker personligen att det är ett enda stort tjoller och förbannat irriterande. Tänk vad dessa pengar kunde ha gått till skojiga workshops för hela familjen och gratis inträden lite överallt under detta år. Hade tyckt att det var trevligare att en konstnär kunde jobbat med ungdomar och visat tex ritteknik än en rosa vagina på ett snöblock. Sen en man som hackar sönder denna sk konst för att belysa hur synd det är om kvinnor....Jag skämmes tammefan att kvinnor drar in andra kvinnor i den där terrorismen och plattityderna.
Jag är kvinna och stolt över det men inte fasen hjälper det med sådant agerande för att bemöta kvinnovåld. Jag tror på upplysning och information och att nå så många män som möjligt. Det är män som kan fostra män och som kan få det att förändras. Inte med pekpinnar och tokiga konstutfall. Nåja det där ämnet kan nog debatteras till döddagar, men inte just nu  Måste fara till jobbet, som de flesta av er andra....
Ikväll skall vi vara barnvakt och det ser jag framemot. Det är hektiskt för mamma My nu då Cheer DM är nu till helgen och det är mkt som skall fixas. Allt ifrån lunchbiljetter och korvförsäljning till parkering av bussar och nycklar och ...och...och.
Nä nu måste jag fara...

Kommentarer

Postat av: farmor 2010

Publicerad 2014-02-04 09:41:20

Håller fullständigt med dig!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela